Avatar vs. Avatar

Home Forums Sekalaista Muut Avatar vs. Avatar

  • This topic has 106 voices and 898 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 899 total)
  • Author
    Posts
  • #64564
    Kuroii
    Member

    Tälläinen uusi peli :] Eli kummalla kahdesta ylläolevasta on hienompi avatar~ PERUSTELUT MUKAAN !

    #64568

    Eli joku arvostelee ny meiän kahen? Ok,antaa palaa! XD

    #64571
    Sun Summer
    Member

    Hmmm… Kummastakaan en tykkää ihan sikana, mutta kummatkin ovat kuiteskin ihan OK avoja. Hyvin tasavertaisia, mutta sanoisin, että Japan Angelin ava on parempi. Syy yksi, siinä on kunnon rajaukset, syys kaksi, kuvana se on erikoisempi ja muistettavampi, vaikka mikään Gaara fani olekkaan ja syy kolme, en ole oikein tottunut tuohon Yuppien-Chanin uuteen avaan, se pikkunen liikkuva löllykkä oli kivempi. :b

    #64580
    Kuroii
    Member

    Hmm.. sanoisin, että Japan Angelilla. Hieno kuva Gaarasta, ihanan tunnelmallinen x3 Rajauskin on hyvä. Ei tuossa Sun Summerinkaan avassa ole paljoa moittimista, ainut syy on se, että se on noin pieni ja epäselvä.

    #64590
    mansikka94
    Member

    Molemmat on kivoja, mutta enemmän tykkään Sun Summerin avasta. Yksinkertaisesti siksi, että en mitenkään kauheasti pidä Tanemuran taiteesta. Yuppie-Chanin ava on kyllä omalla tavallaan kaunis, mukavan lämpimät värit siinä on. Sun Summerin ava vie silti voiton, vaikka pitäisin siitä enemmän, jos olisi isompi.

    #64591
    Nyaa
    Member

    Aaa, molemmilla on hienot. Hyvän kokoiset ja värilliset.. No, sanotaanko nyt että Yuppie – chanilla on parempi, koska pidän Tanemuran taiteesta jonkinverran.

    #64602

    Teillä molemmil on tosi söpöt avat! Mansikka94 ava on vertaansa vailla.L on aivan ihana! Hiiteen tuo tyttö siitä! XD
    Nyaankin ava on kiva! Se on metka! Mansikka94 vie kumminki voiton kun Nyaan kuva on hieman epäselvä.Olit lähellä voittoo! Jatkakoon avasi samaan malliin!

    #64606
    Fieri
    Member

    Nyaan voittaa! 😀 En ole ikinä tykännyt Narutosta/Gaara on muutenkin ylisuosittu. Nyaan avalla on hauska ilme ja varmaan itsetekemä? XD

    #64607
    Shoe
    Member

    Fierin ava on hienompi. Narutosta en enää välitä, saati sitten Gaarasta. Vaikkei Bleach kuulu niihin top-3:seen listallani, on tuo ava hieno. ^^

    #64609
    The Vegito
    Member

    Shoen ava vie niukasti voiton ilmeen ja mustan taustan perusteella. Hitsugayasta kuitenkin pidän enemmän, mutta ilme ratkaisi tämän kiistan tällä kertaa.

    #64610
    mansikka94
    Member

    The Vegito voittaa, koska L on suosikkihahmoni kaikista sarjoista : D Shoellakin on kyllä oikeen kiva ava, mutta voitto menee tällä kertaa omalle suosikille.

    #64612
    Inu-Mimi
    Member

    Mansikan voittaa tällä kertaa, Death Note vastaan Death Note, mutta Vegiton avatar on aina ollut minusta jotenkin vinossa. Ja imho värikuva on melkein aina parempi kuin mustavalkoinen. Plus Misa on söötti tyttö.

    #64620

    Mansikka94 voittaa tämän kierroksen. Death Note on yksi lempisarjoistani, ja L että Misa ovat molemmat ihania hahmoja (tosin L on ihanampi *D) Ei Inu-miminkään kuva paha ole, oikeastaan tosi söpö~

    #64625
    Sakata-Kun
    Member

    Hmm..Nyt kyllä sanosin et Inu voittaa, koska hänellä paremmin rajattu kuva ja se on hauska (Epämääräset karvamöykyt kunniaan!!).Suklaankan kuva ei oo hassumpi mutta ehkä pikkasen parempi rajaus vois olla.

    #64632
    Kuroii
    Member

    Tykkään enemmän ChocolateMonsterin avasta, son todella söpö X3 Sakatan avassa on kyllä kivat värit :’D

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 899 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.