Säännöt

Sangatsu-klubista

Sangatsu-klubi on keskustelupalsta, joka toimii sangatsumanga.fi-sivustolla. Sangatsu-klubipalvelun tuottaa ja tarjoaa Sangatsu Manga, joka on Kustannusosakeyhtiö Tammen manga-brändi. Bonnier Kirjat Suomi Oy omistaa Kustannusosakeyhtiö Tammen.

Sangatsu-klubiin liittyminen

Keskusteluihin osallistuminen edellyttää liittymistä Sangatsu-klubiin. Liittyminen on täysin maksutonta. Liittyminen ei velvoita ostamaan mitään emmekä kohdenna liittyneille suoramainontaa.

Voit liittyä Sangatsu-klubiin rekisteröitymällä täällä. Rekisteröitymällä katsomme sinun hyväksyneen Sangatsu-klubin säännöt ja tietojesi käsittelyn oheisen rekisteriselosteen mukaisesti. rekisteriselosteen löydät täältä.

Rekisteröitymisen yhteydessä sinulta kysytään voimassa oleva sähköpostiosoite sekä kirjautumisen yhteydessä ja keskusteluissa käytettävä käyttäjänimi. Rekisteröitymisen jälkeen sinulle lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen linkki, jota klikkaamalla pääset määrittämään itsellesi kirjautumiseen tarvittavan salasanan.

Kun osallistut Sangatsu-klubin keskusteluihin, tulee käyttäjänimesi automaattisesti näkyville kaikkien kirjoittamiesi viestien yhteyteen. Huomaa myös, että kuka tahansa voi lukea keskusteluja Sangatsu-klubiin liittymättä.

Jos olet alle 18-vuotias, käy nämä säännöt läpi yhdessä vanhempiesi tai huoltajasi kanssa.

Sangatsu-klubin säännöt

Noudatathan kirjoittaessasi hyviä nettitapoja ja lakia. Asialliseen keskusteluun ei kuulu mm. toisten haukkuminen, asiaton kielenkäyttö tai uhkailu. Ehdottomasti kiellettyjä ovat rasismi, kansanryhmää vastaan kiihottaminen, herjaukset ja kunnianloukkaukset, yksityisyyden loukkaaminen, muiden käyttäjien yhteys- tai henkilötietojen käyttäminen tai julkaiseminen, asiattomat ja epäsiveelliset kommentit, linkit ja materiaali, sekä viestien monistaminen. Keskustelupalsta on tarkoitettu keskusteluille. Viestitilaa ei saa käyttää kaupalliseen mainontaan. Yksityishenkilöiden mangan osto- ja myynti-ilmoitukset ovat sallittuja.

Muista, että olet vastuussa kirjoituksistasi, vaikka kirjoittaisit nimettömänä. Lain mukaan viestin kirjoittaja vastaa viestin sisällöstä ja voi joutua kirjoittamansa viestin johdosta oikeudelliseen vastuuseen esimerkiksi rikoslain, tietosuojanlainsäädännön tai tekijänoikeuksia koskevien lakien perusteella. Kirjoittaja saattaa myös joutua korvaamaan aiheuttamansa vahingon.

Sangatsu-klubin ylläpitäjillä on yksinoikeus poistaa asiattomia viestejä ja viestiketjuja sekä sääntöjenvastaisia tai muuten asiattomia viestejä kirjoittavan henkilön kirjoitusoikeudet ilman erillistä ilmoitusta. Ylläpitäjillä on myös oikeus estää yksittäisen keskustelijan pääsy sivustolle estämällä viestien lähettäminen tietystä IP-osoitteesta.

Sangatsu-klubi pidättää oikeuden muuttaa klubin sääntöjä. Klubilaisten katsotaan hyväksyneen sääntöihin tehdyt muutokset, mikäli he ovat jatkaneet keskustelupalstan käyttöä sääntömuutosten jälkeen.

Viestit ja niissä esitetyt mielipiteet eivät edusta palveluntarjoajan, Sangatsu Mangan, virallista kantaa. Sangatsu Manga ei ota minkäänlaista vastuuta keskusteluissa esitetyistä väitteistä tai julkaistuista sisällöistä eikä niiden aiheuttamista seuraamuksista.

Jos olet alle 18-vuotias, käy nämä säännöt läpi yhdessä vanhempiesi tai huoltajasi kanssa. Kirjoittamalla keskustelupalstalle hyväksyt säännöt.

Tervetuloa Sangatsu-klubiin! さんがつクラブへようこそ!