Chobits♥

Home Forums Manga Mangasarjat Chobits♥

 • This topic has 14 voices and 14 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
 • Author
  Posts
 • #40362
  Shinju-san
  Member

  Mitäs mieltä olette?
  Pitäisikö sarjaa suomentaa? Manga on amerikassa K-16(?) ja anime K-15(^^’).. eräistä syistä, mutta olen katsonut kaikki animet ja olen todella tyytyväinen, on aivan ihana!
  Sarja on CLAMP:in tekijöiltä, kuten myös esim. Cardcaptor Sakurakin. 😉
  Mielipiteitä sarjasta tälle palstalle, kiitos!

  いってらっしゃい !

  #40371
  Spingu
  Member

  Itse en ole ikinä tutustunut tähän sarjaan, vaikka olen kuullut siitä puhuttavan. Mitä siinä tapahtuu? Entä saako sitä fantasiapeleistä? 😀

  EDIT// Kiitos vain, Valkoinenhai, kuullostaa kivalta. : ) Voisin ehkä tilatakkin pari osaa ja katsoa, onko hyvä.

  #40475
  Valkoinenhai
  Member

  Tiivistän juonen:
  Eli tarina kertoo nuoresta Hideki Motosuwasta, joka muuttaa maaseudulta kaupunkiin. Siellä monilla ihmisillä on arkeaan piristämässä ihmismäiset robotit, persoconit. Hideki haluaisi mielellään myös itselleen sellaisen, mutta vähävaraisena rahat menevät vain välttämättömimpään, ruokaan ja asuntoon. Kuitenkin eräänä iltana Hideki löytää hylätyn persoconin, tai persoconin kaltaisen robotin roskiksesta. Hideki ottaa olennon omakseen ja nimeää sen Chiiksi. Ja tästä alkaa siis melkoinen rulianssi ihmissuhteiden ja muiden ongelmien kesken.
  Tyypillinen, voiko robotti rakastaa ihmistä -juoni.

  Itse kahlasin sarjan läpi, ja tykkäsin kyllä.
  Sarjassa on kyllä puutteensa, ensinnäkin tarina tuntuu toistavan melkolailla itseään, eikä sarjassa konkreettisesti tapahdu mitään kuin ihan pikku hiljaa. Hahmot ovat onneksi ihan toimivia, eteenkin Hidekin öh, no, kiinnostuksensa toista sukupuolta kohtaan on aika humoristista luettavaa/katseltavaa.
  Piirrostyyli on tosi nätti, rakastan pokkareiden kansia! Animessakin krafiikka on nätin näköistä, mistä plussaa. :3
  Eli ihan passeli sarja niille, jotka eivät mitään massiivisia juonipyörityksiä tarvitse viihtyäkseen. Huumori kuitenkin kukkii ja sarja saa ihan kelvollisen lopetuksen.

  #40509
  Sun Summer
  Member

  Valkoisenhain lyhyen juonen kuvauksen jälkeen sanon, että olisi kiinostva lukea suomeksi sarjaa edes yksi osa. Googlasin myös nimen ja löysin ihan kauniita kuvia sarjasta. Kiinostuneena voisin lukea sarjaa, mutta en ole lukenut vielä sarjaa yhtään, kun sitä ei olla suomennettu.(Huono enkku pää) Mangan Amerikan kannet olivat hienot, mutta eräs asia huolestustaisi sarjassa, olisiko hieman liian massa kamaa? Mutta en ole lukenut sarjaa niin en voi koskaan tietää. : )

  #40531
  Kyoka8
  Member

  Olen lukenut todella monia CLAMPin sarjoja, eikä Chobits hullumpi ole, mutta se ei kuitenkaan kuulu suosikki-CLAMPeihini.

  Chobits on todella hauska, koskettava ja suloinen. Mietin vain sitä, että miltä hahmot olisivat näyttäneet CLAMPin vanhalla tyylillä piirrettynä..
  No, kaikkea ei voi saada.

  Lempihahmoni ovat herra Ueda Hiroyasu, Minoru ja Yuzuki. Olen aina pitänyt lapsineroista ja todella sydämmellisistä hehkilöistä. Sumomo on myös todella suloinen (Mangasssa hän taisi olla Plum)

  Paikoittain sarjassa oli aikamoista ecchiä, muttei onneksi häiritsevästi. Juuri kyseisestä syystä Chobits ei kenties aivan lähimarketin hyllyyn sopisi.

  Lopun osasin jo arvata, ja eikä Chobitsille muunlainen loppu olisi sopinutkaan. En ole vähään aikaan lukenut mangoja, joissa olisi onnellinen loppu. Nyt kun tulin miettineeksi, niin pidän ehdottomasti enemmän onnellisista lopuista, kuin surullisista!

  #40542
  manga ai
  Participant

  itsekkin olen kuullut kehuja sarjasta mutta katsonut/lueknut en ole vaikka mulla on kaks julistetta ja 2 kännyn teemaa ite oon ne halunnu koska pidän sitä söpönä aika outoa mutta kuitenkin voishan tuota vaikka alkaa katsomaan

  #40724
  pikku-oRkki
  Member

  Tämä oli toinen sarja, jonka CLAMPilta luin ja ei järkeä miten paljon tykästyin <3_<3 Piirrostyyli oli ihana, ja jotenkin koko juoni oli niin erilainen, mitä muissa aiemmin lukemissani mangoissa (joista suurin osa oli suomenkielisiä.. näihin aikoihin aloinkin laajentaa enemmän enkunkielisten pariin). Musta englanti sopii sarjaan tosi hyvin, enkä oikeastaan kannata suomentamista. Jos ei osaa lukea englanniksi tätä, niin mun mielestä silloin ei ole vielä aikakaan tutustua sarjaan, ikäraja huomioiden 😀

  Mutta suosittelen kyllä tosi paljon! Vaikka omalla tavallaan oli tosi ennalta-arvattavaa, miten loppujen lopuksi käy, ei se edes haitannut =)

  #40961
  Misamisa
  Member

  Spingu wrote:

  Itse en ole ikinä tutustunut tähän sarjaan, vaikka olen kuullut siitä puhuttavan. Mitä siinä tapahtuu? Entä saako sitä fantasiapeleistä? 😀

  Fantasiapeleistäkin löytyy kyllä. Ainakin Oulun liikkeestä.

  No joo, itse rakastan sarjaa. Ostaisin heti jos alettaisiin suomentamaan<3 ^^
  Chi on todella kaunis, hänen asunsa ovat niin… SÖPÖJÄ<3<3

  Ostin tänään kahdeksallatoista eurolla kaverilleni syntymäpäivälahjaksi Chobits Art Bookin.
  Siinäkin on todella nättejä kuvia Chistä.

  Minulla on yksi Chobits juliste ja kaksi kännykkäteemaa ^^

  #41613
  pikku-oRkki
  Member

  Misamisa wrote:

  Ostin tänään kahdeksallatoista eurolla kaverilleni syntymäpäivälahjaksi Chobits Art Bookin.
  Siinäkin on todella nättejä kuvia Chistä.

  OI, miten kaunis lahjaidea! 😀 Täytyy joululomalla lukea taas sarja kertaalleen läpi – ja vois kyllä jotain muitakin sarjoja kun kerrankin on aikaa öhömöhöm..

  #42821
  Spark
  Member

  Chobits oli ensimmäinen anime jonka katsoin Pokemonin, Digimonin ja Muumien lisäksi. Pidin sarjasta erittäin paljon aikoinaan ja olen katsonut sen jopa kahteen kertaan koska jäin animeen todella koukkuun. Chii ei ole mikään "kömpelö, itkupilli, sweetysweety hörsöntörsö prinsessa" kuten Tokyo Mew Mew-sarjan mukamas söpö, ärsyttävä Ichigo. Chii on oikeasti suloinen ja häneen kiintyy todella helposti. Mangaa en ole lukenut kuin vain yhden osan englanniksi.. Mutta se on aivan yhtä mahtava kuin animekin.

  #42936
  Hamasama
  Member

  Ihuna sarja tämäkin!
  Animea olen hiukkasen katsonut ja mangaakin lukenut. Ehkäpä tätä sarjaa ei kannata suomentaa.
  Ainakaan chobits ei sovi minkään seitsemän vuotiaan luvettavaksi ärrän hyllyltä ;o

  #42963
  sasori-chan
  Member

  oon kattonu animea netistä :3
  ihan hyvä sarja , ja se pitäisi ehdottomasti suomentaa !!!!!
  ei , voi mitään vaikken ole vielä 16 -.-

  #42998
  Kirppu11
  Member

  Ensimmäinen englannin kielinen manga, jota luin. Pidän tosi paljon <3 Lempihahmoja en oikein osaa valita, kaikki ovat kivoja. Animea en oikeastaan ole katsonut ollenkaan. Joskus katsoin ekan jakson mutten jaksanut enempää. Ja jossain vaiheessa olin ostamassa koko anime boxia huutonetistä, mutta sekin jäi. Elikkäs vain mangana olen lukenut ^^’ Suosittelen kyllä kaikille, shoujoa lähinnä joten sitä vihaaville en nyt ehkä, mutt… Bai ~

  #45681
  Chiibi
  Member

  Olen lukenut kaksi ensimmäistä osaa ja tyksätyin hahmoihin sekä upeaan juoneen.Takuuvarmasti hankin/luen loputkin osat.Animea olen katsonut huiman yhden jakson 😀

  #48555
  Juillet
  Member

  Itse luen Chobitsin erääksi lempimangasarjakseni. :3 Minusta se on niin ihanasti piirretty, Chin vaatteet on ihania ja en todellakaan pysty oikein vastustamaan minkäänmoista rakkaustarinaa. <3 Suloisia kohtia niissä varsinkin on "A City With No People" -kohdat. 🙂 Minulta puuttuu vielä kaksi viimeistä joten en tiedä miten tarina loppuu, mutta kyllä ne varmaan tässä vuoden sisällä hankin. Mutta siis kaiken kaikkiaan, rakastan sitä sarjaa! Animea ei ole kyllä tullut katottua vielä vaikka tarkoitus olisi. o.O

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.