Oheistuotekauppoja ja One-Punch Manin arvosteluita

Urumin myyntikontti (contti?) on jo hyvän aikaa kiertänyt ympäri Suomea. Moni lienee jo huomannutkin, että sen lisäksi Tampereella on avattu Urumin kivijalkapuoti osoitteessa Kuninkaankatu 19. Näin conien ollessa koronatauolla uusi manga- ja animekamaa tarjoava fyysinen myyntipaikka on varsin tervetullut tapaus. Itse asiassa Tampere voi nyt ylpeillä Suomen olosuhteissa ainutlaatuisella fanitavarakaupan keskittymällä, sillä myös Fantasiapelit sekä Puolenkuun pelit sijaitsevat aivan lähellä. Kun toimituksemme teki Urumin puotiin vierailun, heti vastapäätä näkyi sushi-ravintola, ja läheisestä kauppahallista löytyi lisää japanilaista ruokaa. (Testasimme silti vähän asemaa lähempänä sijaitsevan Fujimin lounas-don-annokset. Hyvää kara-agea!) Tänä syksynä trenditietoinen harrastaja siis suuntaa kohti Tamperetta! Mainittakoon myös, että niin puotiin kuin conttiinkin on myöhemmin tulossa myyntiin myös suomenkielistä mangaa. Seuraa ilmoittelua!


One-Punch Man 1 on paraikaa myynnissä sekä lehtipisteissä että kelpo sarjiskaupoissa kuten Fantasiapelit ja Turun sarjakuvakauppa, ja totta kai myös meidän omassa verkkokaupassamme. Jos vielä mietit, tartutko ykköspokkariin, tässä muutamia erilaisten lukijoiden laatimia arvosteluja. (Viimeinen linkki on Mangakartan perinpohjainen keskustelu podcastin muodossa.)

Lisäksi ilmoitamme vielä seuraavaa: Päätimme jatkaa Tokyo Mew Mew’n uusintakierrosta niin, että myös kaksiosainen Tokyo Mew Mew à la mode saapuu lehtipisteisiin. Osa 1 ilmestyy 11.12.2020 ja osa 2 22.1.2021. Samoin Kuroshitsujin alkupäästä uusitaan vielä ainakin osat 4 (ilm. 9.10.), 5 (ilm. 20.11.) ja 6 (ilm. 8.1.2021).

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *