IRTOSIVUONGELMA, syksyn tapahtumia sekä 7 kuolemansynnin kohtalo

Äskettäin Lehtipisteisiin ilmestyneessä One Piece 87:ssa on havaittu merkittäviä liimausongelmia. One Piecen painos vedetään pois myynnistä, ja uusi on tulossa. Sen pitäisi ehtiä Lehtipisteisiin perjantaiksi 7.9. Silloin risat kirjat saa vaihtaa uusiin ostopaikoissa!

Myös Jumping 2:n painos on osin viallinen. Siitä vaikuttaa silti olevan melko paljon myös kelvollisia kappaleita, joten niitä voi vaihtaa ostopaikassa jo nyt. Mikäli kyseisessä paikassa on vain viallisia, huomauta asiasta niin sinne tilataan uusia Lehtipisteen varastolta. Sama koskee muita mahdollisia virhekappaleita. Esim. Tarkastaja Akane Tsunemori 6:n painoksessa saattaa olla joitakin hajoavia kirjoja. Virheellisen mangapokkarin kanssa lähtökohta on aina se, että sen myynyt kauppa tai kioski tarjoaa tilalle virheettömän.

Anteeksi ylimääräinen vaiva ja kiusa!

——

Syyskuun aikana osallistumme näillä näkymin kahteen tapahtumaan. Ensimmäinen on Helsingin sarjakuvafestivaalit 1.-2.9. ja seuraava Tracon 8.-9.9. Myöhemmin olemme mukana myös Helsingin kirjamessuilla 25.-28.10. Tervetuloa myyntiosastollemme halpaa mangaa ostelemaan!

Meiltä on jonkin verran kyselty maanmainion sarjan 7 kuolemansyntiä tilanteesta. Suomalaisissa pokkareissahan on merkitty osien määräksi 13, vaikka sarja yhä jatkuu Japanissa. Syy tähän on se, että tarina pääsin jonkinlaiseen väliratkaisuun, emmekä enää julkaise osia tuosta eteenpäin. Tarkemmin aiheesta kerrotaan Toimituksen blogissa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Antti Valkama

    Luulisin että voi, mutta en uskalla puhua jokaisen Lehtipisteen puolesta. (Ne eivät näet ole millään lailla Sangatsu Mangan vallan alla.) Kannattaa aina kysyä! Jos tulee ongelmia niin kuititta voi vaihtaa viimeistään missä tahansa conissa, jossa olemme mukana.

    Vastaa
  2. Lauzu

    Mitäs sitte ku ei olekkaan kuittia? Voiko silti vaihtaa?

    Vastaa