Fullmetal alchemist

Home Forums Manga Mangasarjat Fullmetal alchemist Fullmetal alchemist

#42380
intiaani
Member

Jossain vaiheessa olin aika fani, mutta pikkuhiljaa on alkanut hiipua tuo pahin fanitus. Sarja on mukava ja pidän Arakawan tyyistä piirtää. Pikkutarkkaa ja mukavasti sommiteltu luettavaksi. Ja kuten Bettykin tuossa jo mainitsi, kädenjälki paranee sarjassa huomattavasti.

Ainoastaan KuroShiro mainitsi Hughesin… (?!) Eli lempihahmot ovat ehottomasti Hughes ja Havoc. (*SPOLER* -> Ja molemmat niistä joutui juonen mukana taka-alalle/kuoli pois. Miksi? MIKSI?? <- *SPOILER*) Hughes on hahmo jota vihasin aluksi. (oikeastaan ainut hahmo joka ärsytti tyttärensä kehuilun kera) Mutta kaikki muuttui. Jotenkin aivan mahtava hahmo joka on Roylle tärkeä ihmisenä *sniff*. Havoc nyt on vaan tupakkejensa ja epäonnistuneiden suhteidensa kanssa ihan ykönen.
…Pakko kai se Alphonsekin on mainita…

Juoni on mennyt suhteellisen hitaasti eteenpäin. Joku saisi vähän patistella sitä Arakawaa… Ei siinä mitään, mielenkiintoinen juoni jota paljastetaan pikkuhiljaa, mutta….grrh. Kunhan ei vaan mene venyttelemään liikaa innostuksissaan.

Arakawaa pitää kehua taidosta luoda tunnelma sopivaksi. Joskus otin ja luin maratonin FMAta (olikohan kahessa päivässä 13 pokkaria) ja sen jälkeen oli kyllä semmonen olo että huhhuh. Tuntu että jostai nurkan takaa vois tulla Envy vastaan tai jotain muuta vastaavaa. Samoin jossain välissä oli pakko ottaa katse pois kirjasta kun oli niin uppoutunu siihen pokkariin.
joo, että näin.

Samoin pitää ihan sanoo sen verta, että tokasin tuossa pokkarin 18 kohalla siskolle että millonkohan Rose tuodaan takasin juoneen mukaan (Viimeks kun oli esiintyny 1.pokkarissa). Muistaaksein se nyt sitten näky tossa 19 pokkarissa… Minkähänlaisen roolin se oikeen saa tulevaisuudessa? Ei muuten mutta animessahan se sai aika ison homman noissa loppukahakoissa.

Ja suomipainoksesta piti sen verta sanoa että on käypää kamaa. Ei ole tullut semmosia hakkaan-päätä-seinään-puhekuplia ainakaan kovin monesti vastaan. Yksi parhaimmista suomikäännöksistä mitä olen lukenut.