Projeckt MSDK. (Cross-over Doojin Collabi)

Home Forums Piirtäminen Omat sarjakuvanne Projeckt MSDK. (Cross-over Doojin Collabi)

#40403

Itse minä olen liaankin surkea piirtämisen suhteen, mutta kovasti tahtoisin tehdä mangaa. Kaksi vuotta sitten yritin aloittaa siskoni kanssa MSDK-sarjakuvaprojektia,( Manga Star Drop Kirby) joka on eräänlainen "crossover"-fanimanga, joissa esiintyy monet suositut mangasarjat, (Ainakin ne jotka tunnetaan Suomessa) ja liittyy samaan aikaan Nintendon vähemmän tunnetuimpiin peli-sarjoihin.
Viiden volumen juonea ollaan jo suunniteltu, mutta en ole vieläkään päässyt siskoni kanssa niin pitkälle tähän asti kuin näillä yhden vuoden vanhoilla piirustuksilla:
Kansi
Ensimmäinen Sivu
Toinen Sivu
Siskoni on hyvin kehittynyt kuitenkin näinä päivinä, että osaa jo NÄIN:
Nro. 1
Nro. 2
Nro. 3
Nro. 4

Ja muutenkin hän julkaisee vielä lisää kuvia. Mutta vain vielä kahden viikon ajaksi.


Näitä Mangasarjoja yritämme crossoverrata:

Ensimmäinen Volumi:

Risteytetyt
Furuba. (Fruit’s Basket)

Fullmoon Wo Sagashite =>(Spoilereita sarjan lopusta tulee kaatona tässä sarjiksessa! Elikkäs ne jotka eivät lukeneet vielä sarjaa loppuun, älkööt vaivautuko!)

Tokyo Mew Mew

Toka Volumi:

Rival School’s Academy!! (Logokin ollaan tehty ja kuvia tulee piankin.Maybe. Olen tosi pahoillani jos kuva on ISO.)

Azumanga Daioh

Ouran High School Host Club

Yotsuba&!

Lucky Star

The Melancholy Of Haruhi Suzumiya

Love Hina

Kolmas Volumi (Ei Otsikkoa)

Fullmetal Alchemist

Neljäs Volumi: (Ei Otsikkoa)
Crhno Cursade

Sarjan kova innostus on siinä oleva ilmiö kuin "Manga-Crossoverointi" (RAKASTAN CROSSOVERAAMISTA! )
vaikka sitä onkin harrasteltu tässä taannoin. Eihän silti sentään ole tähän asti tehty näin isoa crossover-doojinia aikoihin! Niin sain huomata.
Doujinshimme perustuu myös Nintendon vähemmän tunnettuihin sarjoihin. (Ei siis ne Mariot, Poksut, Zeldat tai Animal Crossingit)
Sarjan aloitin taas DA:ssa Ja SmackJeevesissä, mutta asiat vievät aikaa. Doojinista innostuttiin jotkut (Aika lailla pitivät), mutta sanottiin että ollaan liian kiireisiä, eikä olisi siksi aikaa.
Olen vieläkin odottamassa joitakuita mukaan, mutta alan jo menettää toivoni. Minulla on ideoita, mutta ei ketään jonka kanssa jakaa ne (Siskoni ei voi piirtää enää sarjaa, sillä niinkuin muut, hän sanoi olevansa kiireinen.)
Ehkäpä tämä paikka voisi olla sopivasti tulvillaan Otakuja, manga-artisteja ja kirjoittelijoita joittenkin asioitten kanssa?
Toivoisin kovasti osaanottajia tähän sarjaan.