Re: Animal Crossing

Home Forums Sekalaista Pelit Animal Crossing Re: Animal Crossing

#47557
Unita
Member

No tässä on tuskallisen koukuttava peli. Aluksi sitä puuskuttaa iloisesti päivästä toiseen mutta muutamassa viikossa se ei ole edes hauskaa miten peli pitää koukussa. … mutta ei siitä sen enempää.

Itse en ole paljoa peliä pelannut, mitä nyt talon kolme kertaa päivittänyt ja varmaan puolet museosta täyttänyt kohta. Tai ei ehkä sittenkään. En nimittäin ole vieläkään käsittänyt miten niitä tauluja hankitaan sinne ja ötököiden löytäminen on hiton raskasta.

Vaattekauppa on muuten todella turha asia siinä pelissä. Itse ostelen vaatekaupasta todella harvoin eikä designaaminen oikein kiinnosta. Nookin kaupassa on kaikki mitä tarvitsee. On muuten todella ärsyttävää kuinka vähän säilytystilaa kaikille tavaroille on. Niitä tavaroita sentään kertyy jatkuvasti lisää riippumatta siitä ostatko oikeasti mitään vai et. Naapurit lahjoittaa tavaraa kuitenkin. Älysin aika myöhään että kaapin hankkiminen on fiksua sillä sinne saa tungettua paljon tavaraa (mutta ei silti tarpeeksi).

Mistään tietyistä tavaroista en nyt tiedä, mutta itse kerään rahaa aika perinteisesti. Vien Nookille kaikki puiden tuotteet ja sitten käyn kalastamassa. Joskus käväsen katsomassa mitä kierrätyksessä on ja joko pidän ne itselläni tai käyn myymässä Nookille.