Re: Anime sarjoja?

#52218
Roll-chan
Member

Itse olen juuttunut kakaratasolle ja pidän monista eläinaiheisista lastenohjelmista. ;P

Chi’s Sweet Home/Chi’s New Address on aivan kerrassaan herttainen tarina pienestä Chi-kissasta ja tämän edesottamuksista. Jaksot ovat vain kolmen minuutin pituisia, kyllä tätä vain jaksaa katsoa. <3 Saatavilla suomisubeilla. :>

Damekko doubutsu on toinen lyhytjaksoinen (5 minuutin pituiset jaksot) sarja. Kertoo turhista elukoista, kuten sarjan nimi kertoo. Nämä otukset asuvat turhassa metsässä ja tekevät lajilleen turhia asioita… That’s pretty much it. Hyväntuulinen sarja.

Muumeista tykkää kaikki. Ei siitä sen enempää.

Arashi no yoru ni ei ole sarja, mutta erittäin loistava elokuva. Tämänkin löytää suomisubeilla. Kertoo kauniin tarinan suden ja vuohen, synnynnäisten vihollisten, ystävyydestä.

Massugu ni ikou. Koirasarja, mutta huomattavasti parempi kuin mitkään maailman hopeanuolet. Lyhyt sarja seuraa Mametarou-koiran ja tämän ystävien elämää. Pirteä sarja ja suloiset koirahahmot!

Sitten vähän kypsempään makuun:

Kino no tabi, "Kinon matkat" näin suomeksi. Erikoista ja puhuttelevaa filosofiaa sisältävä sarja, joka ei välttämättä aukea kovin nuorille. Mukavaa vastapainoa nykyajan mäiskesarjoille. DVD:t saatavilla suomeksi.

Mushishi on tavallaan samaan sarjaan menevä kuin Kino, mutta silti niin erilainen. Rauhallinen, kaunista musiikkia, ajatuksia herättävä. Suomisubit olemassa.

Tales of Symphonia/Tales of Phantasia -OVA-sarjat. Jos pidit samannimisistä peleistä, katso ihmeessä. Phantasia voi olla sekava, jos et ole pelannut itse peliä. Näissä molemmissa on kaunista musiikkia, mielenkiintoiset hahmot ja hyvä juoni, joskin hahmokehitys jää vähäiseksi (erityisesti Phantasiassa) sarjojen lyhyyden takia. Symphoniaan on tulossa jatkoa kai tänä vuonna. Nämäkin saa suomisubeilla. *pahismainostaja*

Detective Conan on omassa sarjassaan oikein hyvä. Animea en ole enää nykyisin seurannut, mutta yhteen vaiheeseen fanitin tätä kovasti. Voisin alkaa katsoa taas pitkästä aikaa uudestaan~ Murhamysteerejä ja muuta jännää.

Eipä muuta tähän hätään. :>