Re: Anime uusi Titanic?

Home Forums Anime Animesarjat Anime uusi Titanic? Re: Anime uusi Titanic?

#42552
Inu-Mimi
Member

Yleensä itken animen lopussa niin ettei mitään rajaa. Jopa Azumanga Daiohin, eikä siinä ollut varsinaisesti muuta itkettävää kuin se sydäntälämmittävä valmistumislaulu. Jos en muusta niin siitä että sarja on ohi eikä sitä tule enää lisää. Paitsi no, Kaijia katsoessa, koska se oli niin fuckawesome loppuun asti ja toinen kausi on jo varmistettu (mutta se viivästyy koko ajan. I want my fabulous Ichijou). Siinä minä itkin vähän väliä, en vain sattunut lopussa. Ja Rozen Maiden, ei hemmetti. Sitten pitää aina vain kyylätä huoneessa koko loppuilta kun kaikki muuten kyselisivät mitä minä emoilen. Kun sain Geassin loppuun äiti kysyi sinä iltana miksi kävelen kuin zombie ympäri taloa.
Joskus sanotaan että jos joku tärkeä henkilö kuolee niin ei saa tehdä mitään tärkeitä päätöksiä noin vuoteen. Animen kohdalla tämä kai on muutaman päivän rauhoittumisaika ennen uutta sarjaa.
Ensi viikolla minulta loppuu viitisen sarjaa saman viikon aikana kun syyskausi lähenee loppuaan. BAAAAWfest.
Mangan kohdalla en tosin ole itkenyt kuin kerran, Hellsingin viidettä volaa ja erään hahmon kuolinkohtausta lukiessani. Juu en halua spoilata. En tiedä miten reagoin kun saan viimein käsiini fyysisen kopion sitä, ennen olen aina vain lukenut koneella. ;___;
Death Note kohtasi muuten voittajansa. Casshern Sinsin jakson 23 jälkeen olin hajalla monta päivää. Vaikka se oli ihan onnellinen loppu niiden kahden kohdalla, pakko että juoni liikkuu, en voisi toimivampaa kuvitella.