Re: Animemusiikki

Home Forums Sekalaista Musiikki Animemusiikki Re: Animemusiikki

#41649
Inu-Mimi
Member

Animemusiikki on intohimoni. Melkein mitä tahansa tulee kuunneltua sarjojen mukana ja on vain muutama teemabiisi jotka olen melkein aina kelannut pois – toinen on Naruton ensimmäinen OP joka vain on niin raastava että ei sitä kestä kukaan (muu musiikki sarjassa on siedettävää kun kaveri pakottaa aina kuuntelemaan, mutta en sarjaa seuraa niin en oikeastaan tiedä) ja toinen on kaijin ED joka ei vain ole minun tyylistäni musiikkia.
SHAFTin sarjoissa on aina aika eeppistä musiikkia, Pani poni Dashiakin aloin katsomaan Ai Nonakan Roulette Rouletten takia. Lucky Starin openingin kyllästyy aika nopeasti vaikka se sellainen kulttihitti onkin (ehkä juuri siksi, se on nykyään melkein jokaisessa niconicon kumikyokussa) mutta character singlet ovat moderneja klassikoita (Mo-Mousou Machine). Aivan toinen juttu on anime-remixit jotka usein ovat parempia kuin sarjan alkuperäinen musiikki (minna issho ni nippon-pon!). Lataan melkein kaiken katsomiini sarjoihin liittyvän, vie levytilaa mutta kuuntelenkin niitä paljon.

Joitain suosikkeja mainitakseni; Maaya Sakamoton Kiseki no Umi; Code Geassin O2 ja Lelouchin character song REGENERATION; Pani Poni Dashin kesäiset Kiiroi Vacances ja Shoujo Q(tässä taas, SHAFT); Rozen Maiden OSTin Battle of Rose; Tsuruyan charasong Seishunii Janai Katsu Haruhista; Kaijin Mirai wa bokura no te no naka….
Omaa luokkaansa on myös Azumangan tribute CDltä löytyvä Moi Moi (TULKINTA tururun, LEMUINEN dararan)
_EDIT: GATCHAMAN NO UTA. ____ GATCHAMAN NO UTA. Haluan _____ sitä ääntä.

Ylläpidon huomautus: Muistathan foorumin säännöt koskien asiallista kielenkäyttöä! -Laurel