Re: Animemusiikki

Home Forums Sekalaista Musiikki Animemusiikki Re: Animemusiikki

#42836
Tiger Claw
Member

Olen täysin hurahtanut One Piecen kappaleisiin. Ehdottomat kestosuosikkini ovat Dear Friends ja Family. Dear Friends on ihanan koskettava ja surullinen, Family taas pirteä toveruuden ylistyslaulu josta en voi olla tykkäämättä, etenkin kun kaikki (silloiset) Olkihatut pääsevät laulamaan. On One Piecessä tietysti paljon muitakin hyviä kappaleita. Ei oikeastaan ole yhtään biisiä jota inhoaisin (no, Saru Agari Salvage, Yume Miru Kokoro wo Sugitemo, Dakishimete ja Katayoku no Taka taitavat olla ne, joista vähiten tykkään). Kaikilla laulamaan päässeillä hahmoilla on hyvä lauluääni. <3 Myös alkutunnarit ovat hyviä, Crazy Rainbow Star on ainoa josta en niin välitä. Kokoro no Chizu ja Bon Voyage! ovat lemppari-openingini. Lopputunnarit eli endingit ovat myös kauniita, niistä suosikkini ovat Faith ja jo äsken mainittu Dear Friends.

Ja sitten muita animesarjoja, joiden kappaleista tykkään… No, ainakin Digimonissa on mahtavat musiikit, vaikkei sarja kuulukaan suosikkehini. Tykkään kovasti biiseistä My Tomorrow, Target, Butterfly ja Itsumo Itsudemo. Wada Kouji (mm. Butterflyn ja Targetin esittäjä) on aivan LOISTAVA laulaja.
Sailor Moonin kappaleista olen tykännyt jo useita vuosia. Esimerkkeinä sarjan upeista kappaleista Sailor Star Song, Todokanu Omoi, Ai no Senshi, Otome no Policy ja vanha kunnon Moonlight Densetsu. Sailor Moon -musikaaleissa esitetyistä kappaleista suosikkini on Amazon Kara Saakasu. Ihanan ilkikurinen kappale! >3
Fullmetal Alchemistissa on myös hyvää musiikkia. Kaikki alkutunnarit kuuluvat suosikkeihini tämän sarjan osalta, endingeistä tykkään vain Kesenai Tsumista. Royn laulamat kappaleet ovat mahtipontisen hupaisia, ja Royn ja Rizan duetto Ame no Hi wa no Thank You on kerrassaan loistava ja saa hymyilemään. Sen sijaan taustamusiikkinakin kuultu Brothers on ihanan haikea ja itkettävä.

Ja viimeisenä lista yksittäisiä kappaleita: Motteke! Sailor Fuku (Lucky Star), Onna no Ko, Otoko no Ko (School Rumble), Sakura Saku (Love Hina), Traumend (Rozen Maiden), Shining Collection (Gravitation), Chocolate ni Muchuu (Sugar Sugar Rune), Kibou no Kakera (Powerpuff Girls Z) sekä Promise of Love (Fushigi Yuugi).

…Tulipas pitkä vuodatus. ^__^” Mutta rakastan animemusiikkia.