Re: Animensuositteluketju

Home Forums Anime Suosikkiäänestykset ja kyselyt Suosittele anime -ketju Re: Animensuositteluketju

#53009
Shoe
Member

Huumorista tulee heti mieleen Gravitation, vaikka jotkuthan eivät pidä shounen aista. Mutta siinä ei ole sitä liikaa! Juuri sopivasti. Jotkut tietävätkin (ainakin oletan niin), että Gravi ei ole animena ainakaan yaoita. Suosittelen tätä, sillä sitä katsoessa saa nauraa vedet silmissä, ainakin minä.. ja vaikkei niinkään homoista pidä, voi tätä silti katsoa. Hahmot ovat persoonallisia ja huvittavia, oli sitten niin cyberkovis kuin olla ja voi. Bishouneneita usean sorttista, valitkaa parhaat päältä!

Joku on varmaan jo tätäkin suositellut, mutta verioopperan ystäville, kuten minä, hyvä anime voisi olla Hellsing. Mitähän tästä nyt sanoisi? Verta ei puutu, sen voin taata, natsejakin on, jos sattuu kiinnostamaan. Sairaita sadistejakin löytyy ja korvia huumaavia kauhunhuutoja! Mikä minä olen tätä sanomaan, mutta minä en suosittelisi tätä kaikkein heikkohermoisimmille ja/tai nuorille. Mutta jotka tietävät kykenevänsä katsomaan moista verimäärää, suosittelen lämmöllä. Mielenkiintoisia hahmoja, vaikkakin melko samanlaisia. Ja niille, jotka pitävät vampyyreistä, niin kuin minä. Toimintaakaan ei puutu, hopealuoteja kuluu ja kuluu, cosmosaseita useansorttista. Ehdottomasti kokeilun arvoinen!

No ehkä hieman nuoremmille tai mikset ikäisillenikin söpöjä pikku noitia eli Sugar Sugar Rune. En oikein osaa arvostella tai suositella tämän tyyppisiä sarjoja, mutta ne, jotka sattuvat tykkäämään pikku noidista ja niiden pikku rakkaussotkuista, tämä on heille luotu. Ihan jännittäviäkin juonenkäänteitä on, hauskat ja persoonalliset hahmot ja kaunista kuvailua, ainakin mangassa.

Ja jos joku tyksii vähän vanhemmasta animesta mangan perusteella, Fushigi Yuugi voisi olla kivaa katseltavaa. Rakkaussotkuja, bishouneneita ja idiootteja koulutyttöjä. <– rehellinen mielipiteeni.
Jos joku jaksaa katsella toisten parisuhdeongelmia, tästä voisikin tykätä. Anteeksi negatiivinen suhtautumiseni, mutta haluan olla rehellinen. En viitsi ruveta ylistämään maasta taivaisiin sellaista, mistä itse en pahemmin pidä.

No, eiköhän näillä nyt vähän aikaa mene. Laittelen lisää jos sille tuulelle satun ja haluan olla kiltti. ^^