Re: Antic Cafe

Home Forums Sekalaista Musiikki Antic Cafe Re: Antic Cafe

#52377
reita
Member

An cafe on myös yksi minun ensimmäisistä J-rock bändeistä joita aloin kuunnella. An cafen biisit on kuunneltu läpi monia, monia kertoja mutta silti en väsy kuuntelemasta niitä! An cafe on pitkäaikainen suosikki, enkä usko että mikään menee sen ohi. Kyllähän mä muutakin J-musiikkia kuuntelen, mutta An cafe vain on jotain niin hyvää kuunneltavaa että sitä on vain pakko kuunnella! Juu, olen koukussa An cafeehen.

Parhaat biisit…tuota noin. Tästä tulee luultavasti pitkä lista. Kaikki An cafen biisit ovat jollain tavalla hyviä, mutta tässä siis parhaat: Tekesuta kousen, Wagamama koushinkyoku, Odotu meruhen tokei, Snow scene, Smile ichiban ii onna, BondS ~Kizuna~, Nyappy in the world, Nyappy in the world 4, Kawaiu’s rock, Aroma, Orange dream, Kakusei Heroism, Pierced, Merrymaking, Pusshing prin ja Lock on the o new sekai. Ja viimeisenä kaikkein paras! Ja se on…Candy Holic!! Niin, lista on pitkä…mutta nuo siis ovat mun mielestä An cafen parhaat biisit!

An cafen levyistä mulla on vain Magnya Carta, GOKUTAMA Rock cafe ja Harajuku dance rock. Noista paras on Mangya Carta, mutta pidän eniten An cafen kahden ensimmäisen levyn biiseistä. Yksi DVDkin löytyy ja jopa kolme julistetta! Okei, ei kauhean paljon. Ja sitten tietty tämän vuoden kiertue paita & keikkaliput! Ja enkun vihkin on päällystetty Antikkujen kuvilla. (On siellä kyllä yksi the GazettEn kuva.)

Olen myös alkanut kirjoittaa ficcejä! Se on muutes hauskaa. Ajattelin että joskus olis kiva julkaista ne joillakin sivuilla, mutta en nyt vielä tiedä.

No, laitetaan vielä lemppari jäsenet. xD Eli he ovat: Kanon ja Bou. Jos pitää listata kaikki niin lista on tälläinen: 1. Kanon 2. Bou 3. Miku 4. Yuuki 5. Takuya ja 6. Teruki. HUOM! Tiedän kyllä ettei Bou ole enään bändissä! -.-’

Okei, nyt lopetan tän turhan puhumisen ja menen syömään. Heips!~
(An cafe ei ole turha, vaan tämä mun pitkä tekstini! xD)