Re: Antic Cafe

Home Forums Sekalaista Musiikki Antic Cafe Re: Antic Cafe

#39361
Tooku2
Member

An cafe ei ollu ihan eka j-bändi johon tutustuin (IT WAS AYABIE<3), mut ehkä toka tai kolmas jota aloin fanittamaan. 8) Magnya Cartan sain joskus huhtikuussa. Sit koitti päivä jolloin yks nettikaveri anto Goku-Tama Rock Cafen mulle synttärilahjaks ko se tuli sillee ihanasti käymään meillä yöllisten sekoilujen tuloksena. Sitä tulikin sitten jankutettua ja jankutettua, ja jankutettua vähän lisää. Sit se lopahti, lopahti ja jatko lopahtamistaan. Ja pian olikin sillä kannalla, että on ihme, miten saatoin joskus olla niinkin suuri Cafekko. Nyt olen taas asteen verran positiivisemmalla kannalla, tosin. (Myönnän et tekee mieli kuunnella Maple Gunmanii ja Ryusei Rocketii ja uhaha MerryMakingii ja Wagamama koushinkyokuu.)

Lempijäsen oli alun alkujaan Teruki, josta se sitten laajeni Takuyaan ja Yuukiinkin, Kanoniin kans vähäse.
Eka kappale oli Snow Scene, kiitokset tälle nettiystävälle, jolta Goku-Tama Rock Cafenkin sain. Muuten en olisi koskaan koko antikkua hokannutkaan.
Lempikappale taas on jotain MerryMakingin, Ryusei Rocketin ja BondS ~Kizuna~n välillä. Myös hieman uudemmat kappaleet iskee ihan jees, ja One Way Love on kans aika erinomainen.

Kummallekaan keikalle en tosin oo menos, koska ei innosta kuluttaa kolmeakymmentäkuutta euroa yhtyeeseen, jota ei varsinaisesti enää fanita, ja ku pitäis toho Resin tulevaan DVDseenki säästää. Mut jaa. ~