Re: Antic Cafe

Home Forums Sekalaista Musiikki Antic Cafe Re: Antic Cafe

#38961
Kyoka8
Member

Olisi kiva saada vähän mielenkiintoisempaa keskustelua tälle uudelle Sangatsun foorumille. Aloitus viestin pitäisi olla suht. pitkä, sen pitäisi katsoa asiaa monelta kannalta, ja tietysti sen pitäisi herättää keskustelua. Mutta kuitenkin, asiaan..

An Cafe on ensimmäisiä japanilaisia bändejä, joita olen kuunnellut. Musiikki on todella iloista ja pirteää, joten minun ei tee kovin usein mieli kuunnella Antikkua. Minä kun en tykkää kuunnella niin iloista musiikkia, jos olen pahalla tuulella.
Hyviä kappaleet kuitenkin ovat siihen nähden, että miten nuoria pojat ovatkaan. Ensimmäinen kappale, jonka kuulin oli ihana SMILE Ichiban ii onna. Aluksi pidin Mikun ääntä vähän outona, mutta kyllä minä siihen kuitenkin totuin.

Lempikappaleitani ovat tällä hetkellä Kakusei Heroism (joka on myös loistavan Darker than Black-animen opening), Maple Gunman, Escapism, Nyappy in the world ja Bonds ~Kizuna~

Lempi jäsentä minulla ei ole, koska pidän todella paljon kaikista. Minulla ei ole koskaan ollut mitään Yuukia ja Takuyaa, eli siis uusia jäseniä vastaan, kuten monella tuntuu jossain vaiheessa olleen.

Viimeisin single oli minusta aikamoinen pettymys. Kaikki kappaleet olivat aika tylsiä. Toivon, että tulevat julkaisut olisivat parempia. Gokutama Rock Cafe oli ihan ok levy, mutta pidin enemmän Magnya Cartasta.

Maaliskuussa olevalle keikalle olen menossa, ja en malta millään odottaa sitä! Oli varsinainen ihme, että kaverini sai hankittua liput! Ne olivat yhdet viimeisimmistä, joita oli jäljellä.