Re: Ärsyttävin mangahahmo top 5!

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Ärsyttävin mangahahmo top 5! Re: Ärsyttävin mangahahmo top 5!

#47330
Inu-Mimi
Member

Tunnustaudun Misa-faniksi. Hän on vain omistautunut ja vähän simppeli.

1. Kagami Hiiragi, Lucky Star. Tämänkö pitäisi olla söpö…? Samat perustelut kuin siksi miksi vihaan Zero no Tsukaimaa, ja lolimoekääpiötsundereita yleensäki – kaikilla ei vain ole aikaa etsiä sitä herkkää ja haavoittuvaista tyttöä sen väkivaltaisen pennun sisältä puhumattakaan siitä että hän vielä odottaa ihmisten sietävän sitä.

2. Kallen Stadtfield, Code Geass. Huom. Stadtfield, ei Kouzuki-koulupersoona. Yleensä pidän tällaisista obsessoituneista fanitytöistä mutta tämä on vain sellainen "vahva" naishahmo joka on kuitenkin aina pakko pelastaa, jonka takia on pakko keskeyttää taistelu ja sitten tulee turha romanssihetki joka ei koskaan johda mihinkään. Väkivaltainen. Maailman kauhein fanikanta piste org. Myös Rolo on rasittava ku mikä.

3. Senjougahara, Bakemonogatari. Hahmo joka on täysin järjenvastaisesti kehittänyt itselleen fanikannan vaikka luonne ei ole mitään muuta kuin luonnotonta väkivaltaa ja mustasukkaisuutta, tsundereilua ja huonoa sarkasmia. Koko sarja olisi puolta parempi jos jätettäisiin kaikki Senjougaharan kettuiluun perustuvat vitsit pois. Ja vaikka seiyuu on muissa rooleissaan ihan uskomaton niin hänen ei anneta käyttää kuin yhtä tasapaksua ääntä.

4. Mello, Death Note. Seriously, L ei koskaan valitsisi ketään noin tunteiden vietävää seuraajakseet. Olet huonompi, angsti angsti angsti angsti. ole jo hiljaa. Huonoin vaatemaku ikinä.

5. Mariya Shidou, Maria Holic. Plussaa siitä että tällä kertaa löytyy ristiinpukeutuja joka tekee sitä vastoin tahtoaan, mutta muuten tosi pinnallinen hahmo johon on väkisin yritetty ahtaa kolme eri persoonaa jotka kaikki ovat pinnallisia ja ennalta-arvattavia. Osaa kyllä soittaa meidoa kitarana, mutta Matsurika se tässä on vaikuttava, ei hän. Oh god that maid is awesome.