Re: arvostele edellisen allekirjotus

Home Forums Sekalaista Muut Arvostele edellisen allekirjotus Re: arvostele edellisen allekirjotus

#43184
Nanakin
Member

No, et voi. Ellei oo Supermies. Tahi nainen. Ihan ok Allekirjotus, mutta on se vähän dumm. Tai jotain. Koko on sopiva, ja sisältö on siis ihan ok, 8-

Ja muuten. Sinä kaveri joka kirjotit hattivateista tossa allekirjotuksessa.
ringo-96 wrote:

Are you never seen the real hattifatteners? I am, and they are green and they like to dance tango in a gloomy jungle.

Ole kiltti, ja korjaa ne kirjotusvirheet, "Are you never" on niin väärin että se häiritsee. Esim. kun kysytään että "Oletko sää tyhmä?" se on "Are you stupid?" tai "Are you going to tease your lil’ bro? mutta jos kysytään "Oletko ollut tyhmä?" se on "Have you been stupid?" Never on ei koskaan, ever on koskaan. Ja sit toi vastaus, jonka olis tarkotus kuulua kutakuinkin näin: (ensin kysytään ookko ikuna nähny oikeita hattivatteja) ja sitten vastataan, Joo, oon mä. Ne on vihreitä ja tykkä tanssia tangoo synkässä viidakossa" mutta todellisuudessa sanot: (kysymykseen ookko nähny hattivatteja) Minä olen (jonkunlainen tai tekemässä jotakin (esim. "i’m gonna eat my head"), eli väärin sekin) Oikea Englanninkielinen lause kuuluu, mikäli Hattivatit on toi sun Hattifatteners, Have you ever seen real Hattivattis? I have, and they’re green and they like dancing tango in gloomy jungle. Hups, nyt sekosin itekkin jo koko kielessä, sori vaan, kun selitin niitä näitä, mutta todellisuudessa tossa voi olla, ja varmaan onkin kaiken sorttisia virheitä… Sori. JA nyt huomaan että joku on vastannut tohon edellisen allekirjotukseen, en näe tästä käsin sitä jotenkas muokkaan viestiäni noin 10 sekunnin kuluttua.

Edit: joo, Ihme agentti-touhuilua, kai se oli vitsikäs, mutten jaksanut tajuta sen todella koomista puolta. Ihan ok, niinkun oli se joulupukki ja pääsiäispupu-hommakin, oli jokseenkin saman tyylinen. 9-. Jos käy niinkun usein käy, kohta pääni räjähtää. Moro.