Re: Axis Powers Hetalia

Home Forums Manga Mangasarjat Axis Powers Hetalia Re: Axis Powers Hetalia

#52738
Inu-Mimi
Member

BaKa-san wrote:

Joenkin se on parempi poikana (en yleensä muutenkan pidä nais hahmoista, suomi olisi voinut olla toooosi ärsyttävä…) ja sain suomen avulla isoveljenikin innostumaan sarjasta.

Enpä luule että sinulla on veljeä. Nauti mielikuvitusystävästäsi.
Eikun oikeasti ei mitään, ajattelin vain että isoveli saattaisi kiinnostua siitä enemmän jos Suomi olisi nainen…
Jostain syystä Suomi toimisi minusta paremmin naisena, ei vain siksi että Suomella on Suomi-neito mutta Suomi/Ruotsi -parituskin olisi tasapainoisempi. Nyt en ole kovin suuri fani mutta se muistuttaisi aika paljon Itävalta/Unkaria joka on yksi suosikeistani…. Tosin minä en hyväksy ajatusta että joku jonka nimi loppuu "-neito" olisi voittanut Venäjän sodassa, naiset Itäblokin valtioista sen sijaan sopivat täydellisesti sukupuoleensa varsinkin koska eivät vastustaneet Venäjän valtaa yhtään niin paljon kuin vaikka Baltian maat. Antavat vaimomaisen kuvan. Mutta jos ei ajattelisi historiallisesti vain vain hahmojen perusteella niin Suomi olisi hyvä naisena.

Kaikki ovat varmaan tietoisia loppukesän aikoihin alkavasta toisesta kaudesta….? Nyt kun Suomella on ääninäyttelijäkin (luojan kiitos se on mies, olisin voinut tappaa jos olisimme saaneet jonkun loli-idolin. Norja on muuten Miyuki Sawashiro. Aika korkea ääni mutta ainakin hän osaa hyvin työnsä ja on ennenkin näytellyt poikarooleja)…. niin mihin minä jäin ennen kuin keskeytin itseni. Niin Suomi saattaisi saada character singlenkin kun päämaat on suunnilleen käyty läpi ensimmäisen kauden loppuessa.