Re: Axis Powers Hetalia

Home Forums Manga Mangasarjat Axis Powers Hetalia Re: Axis Powers Hetalia

#43319
Inu-Mimi
Member

OMFG tällekin on täällä jo ketju. Onhan se tarpeessakin kun anime alkaa.
PV on muuten julkaistu. Näyttää siltä että Suomi ja Ruotsi pääsevät sittenkin mukaan. Islannin puuttuminen on vain hieman latistavaa mutta sehän on esitelty vasta muutama kuukausi sitten kitayumen blogissa.
Olenpahan maininnut useammassakin ketjussa mutta tämä on kyllä yksi hauskimmista mangoista joita olen lukenut. Hahmodesignit kuvastavat tosi hyvin stereotypioita (Amerikan maailmankartassa on vain Pohjois-Amerikka), no paitsi Suomi mutta japanilaisilla ei ole oikein kuvaa suomalaisista. Ei ehkä yhtä opettavainen kuin Afuganisu-tan – toinen valtiomango tällä kertaa lähi-idän maista – mutta tästä oppii kaikkea hauskaa triviaa.
Ja kyllä. Fanityttömanga #1. Lempihahmoni on Venäjä, heti sen perässä tulevat Itävalta ja Englanti. Joista Venäjä on yandere, Englanti tsundere ja Itävalta cooldere. Parituksia…. Ranskaa voi parittaa kaikkien kanssa mutta minusta hän sopii hyvin Englannin kanssa. Kiina/Japani on viha-rakkaussuhde. Kiina/Venäjä on kommarikumppaneita. UK/Amerikka/Kanada on hauska pieni perheenkuvatus niinkuin myös Kiina/Japani/Korea. Venäjä/Baltian maat on hulvaton kun kuka nyt ei Venäjää pelkäisi sen putkenpätkänsa kanssa. ♥
Onkohan yhtään valtiota josta en jollakin tavalla pitäisi.