Re: Cosplay-neuvoja

Home Forums Sekalaista Cosplay Re: Cosplay neuvoja Re: Cosplay-neuvoja

#50303
Taiga
Member

Neko5 wrote:

Haluaisin cossata Sanjia (One Piece), mutta omat hiukseni ovat mustat ja melko pitkät, joten päädyin ostamaan peruukkia. Mutta en tahdo löytää mistään Sanjin hiustyylille sopivaa peruukkia. Pystyn kyllä itsekin muokkaamaan sitä hieman. Mutta tietääkö kukaan mistä löytäisin Sanjille sopivan peruukin??

Hei tuota umm ano eto gomen sumimasenxDDDDD!!!!!!! Kuka on Sanji? Saisko kuvaa plox?

Joo, tosiaan, se kuva olis tosi kiva, jotta apua tarjoavat tietävät millaiset hiukset Sanjilla on ja minkä arcin Sanjia olet tekemässä (ja onko hiuksien pituuksissa vaihtelua). Auttaa aika paljon.

Sitten toinen juttu: Oletko valmis tilaamaan netistä ja vielä tarkemmin, ulkomailta? Mikä on hintahaarukkasi? Haluatko kymmenen euron ghettoperuukin vai oletko valmis maksamaan laadusta enemmän kuin 30 euroa? Haluatko Sanjillesi realistisen blondin kuontalon vai onko shokkikeltainen parempi? Kannattaa aina olla mahdollisimman tarkka kun kysyy tällaisia neuvoja. Muuten saa varautua siihen, että neuvotkin tulevat olemaan summittaisia.

No, koska Taiga-chama on mukava, päätti hän auttaa.
Aloitammeko sitten Ebaysta? Lyhyt hakeminen sanoilla "short wig blonde" toi esiin esimerkiksi tällaisen,tällaisen ja tällaisen peruukin. Kaikkien hinta on postikuluineen alle 20 euroa, mutta jos sinulla ei ole ikää tai mukavia vanhempia/kavereita (eli luottokorttia ja mahdollisuutta rekisteröityä ebay-käyttäjäksi), taitaa olla turha haaveillakaan edellisten perään.
Siispä suomalaisten puotien valikoimaan. Punanaamio ei tarjoa yhtään mitään pätevää, ellet jostain syystä ole hyvin taitava muuttamaan Celine XTPRO-peruukkia Sanjin pehkoksi. Aprillin valikoimassa on tämä peruukki, jolla on vähän potentiaalia. Myös tämä ihanuus saattaa taitavissa tassuissa muokkaantua hyväksi peruukiksi. Näyttää tosin erään sparklyvampyyrin hiuksilta, mutta mikäs siinä. Huuto.netistä saattaa myös löytää jotain, mutta suosittelen silti oma-aloitteisuutta myös sen peruukin hakuun. Vain sinä tiedät mitä haluat.