Re: Cosplay-neuvoja

Home Forums Sekalaista Cosplay Re: Cosplay neuvoja Re: Cosplay-neuvoja

#50326
Taiga
Member

Dren wrote:

Hei, Taiga, etkö nyt ota vähän liian vakavasti tätä kaikkea? Ei sinun tarvitse jäkättää joka asiasta että ”oletko valmis tekemään sitä ja tätä pukusi eteen..” yms.
-.-

Kyllä, Taiga-chaman on pakko valittaa aivan kaikesta, koska Taiga-chama on sellainen elitisti, joka toivoo, että cosplayn taso Suomessa pysyisi edes sillä tasolla, jolla se nyt on. Voi olla että sinä, Dren, otat cosplayn pelkkänä leikkinä ja sitähän se loppujen lopuksi onkin. Jotkut meistä vaan rakastavat tätä harrastusta niin paljon, että toivovat muilta ihmisiltä samanlaista omistautumista kuin mitä itseltäkin odotetaan.
Haluan, että cosplay ei kuole siinä vaiheessa kun vanhemmat harrastajat lopettavat ja tämä varmistetaan vain siten, että nuoremmille harrastajille annetaan neuvoja – tuntuivat ne sitten kuinka inhottavilta. Juttu nyt vaan on niin, että neuvoja on paha antaa, jos ei ole tarpeeksi tietoa neuvojen hakijasta ja oma aktiivisuus on hyve. Olen ehkä ilkeä, mutta voisin olla paljon ilkeämpikin. Sitä yrittää vain kertoa, että jotkut muut näkevät asiat toisella tavalla kuin te muut.

Miten olisi "Kysy Taiga-chamalta"-ketju, jossa minä voin kertoa käsityksiäni cosplaysta ja te muut saatte itkeä neuvojeni kamaluutta ja sitä, kuinka inha ihminen olen.