Re: Cosplay-neuvoja

Home Forums Sekalaista Cosplay Re: Cosplay neuvoja Re: Cosplay-neuvoja

#50343
Minorea
Member

Someone wrote:

Hei, Taiga, etkö nyt ota vähän liian vakavasti tätä kaikkea? Ei sinun tarvitse jäkättää joka asiasta että ”oletko valmis tekemään sitä ja tätä pukusi eteen..” yms.
-.-

Vakavasti? Asiallinen ja vakava on täysin eri asia. Olisin itsekin kysynyt ihan ekana hintahaarukkaa, että mihin meinaat peruukkisi pistää, sillä löytyyhän parilla eurolla lelukaupoistakin noita räähkiä, sitten jos alat enemmän laittaa rahaa niin totta kai paremman saa. Mitä jäkättämistä tuossa oli? Herdyymar jos ihminen voi edes asiallisesti kysyä millaista apua kaivataan, kun aletaan heti vastaväittelemään!
Tietysti, ei pahalla, mutta teidän ikäerostakin kyllä saa selvää, miksi Taiga ”jäkätti” asioista ja miksi sinä sitten taas suhtauduit aika helppoheitolla tuohon.

Että törkeästisanottuna Taigan kanssa samoilla linjoilla, olisin ihan samat neuvot antanut.

No, sitten taas kysymyksiä minun puolelta. Hankin nyt sittenkin kankaan tuohon Winry cosplayhin Fullmetal alchemistista ja tänään olisi tarkoitus alkaa hiljalleen asua kasailemaan. Kysymys vaan kuuluu, onko Winryn haalarissa napit vai vetoketju?
Minulle periaatteessa ihan sama, mutta koska ajattelin pukea puvun ihan kunnolla päälle, niin jäinpäs miettimään. Jos nyt joku sanookin että vetoketju ja menetän hermoni sitä ommellessa, voin sanoa, että napit tulee o/