Re: Cosplay-neuvoja

Home Forums Sekalaista Cosplay Re: Cosplay neuvoja Re: Cosplay-neuvoja

#50376
Taiga
Member

Tiituli83 wrote:

Minorera, Taiga ja te muutamat muut ^.^

"pahalla" kirjoitustavalla saa aikaan tasan tarkkaan ainoastaa pahaa… omat kotisivuni ovat tästä hyvä esimerkki (en kiusallakaan muokannut niitä, koska muut halusivat haukkua lyttyyn), tosin poisin ne kaikki vistit, joten eipä ole siitäkään todellista esimerkkiä… siellä siis käytiin pienimuotoista sisällissotaa 😈 Asiat voidaan esittää eritavoin, eli toisin sanoen: Tehkää toisille niin kun haluaisitte itsellennekin tehtävän, tai jotain sinne päin ainakin… jos haluatte että teidät lytätään, omapahan on asianne, mutta asiani nyt varsinaisesti oli, että jos kirjoittaa kivasti, muut saattavat ehkä jopa totella ^.^ (Sori meni vähän aiheen ulkopuolelle..)

Tiituli ja te muutkin, jotka jaksatte itkeä asiasta, kuunnelkaa tarkkaan kun Taiga-chama kertoo. Jokainen viestini on täynnä kritiikkiä, koska haluan kertoa sellaisille lapsille kuin sinä, että maailma ei ole kukkaketo, jolla voit pomppia kuin aropupu vaan että tulet saamaan kritiikkiä kaikilta ihmisiltä ja sinun täytyy vain oppia kestämään sitä.
Ei kannata tuudittautua turvalliseen "kaikki ovat mukavia"-ajatteluun, koska päällesi kaadetaan kuitenkin lokaa. Pitää oppia käsittelemään asioita realistisesti ja kaikilta kannoilta. Asiat pitää sanoa suoraan ja ajatuksella ja sinun viesteistäsi voin kyllä sanoa, että tarvitset vähän lisää harjoitusta. Älä kuitenkaan ota stressiä. Opit ajan kanssa ja kirjoitat vielä joskus selviä ja kauniita viestejä tällekin foorumille.
Suomalaisilla tytöillä on tapana tuudittautua siihen kiltteyden myyttiin, jolloin mitään ei uskalleta sanoa. Tällä tavalla naissukupuoli tulee jäämään hellan ja nyrkin väliin. Ei siitä kuitenkaan sen enempää, koska aihe ei liity mitenkään cosplayhyn.

Jos muuten kirjoittaisin "silleen kivasti", huomaisitteko viestejäni? Ette, vaan kaikki teksti jäisi lässyttävään massaan. Kriittisillä viesteillä saa huomiota ja ne opettavat enemmän kuin peruskivat. Olen ollut tällä foorumilla viikon ja minulla on jo nyt kritisoijia ja puolustajia. Eikö se tarkoita sitä, että en tee ihan kaikkea väärin, eh? Ei ehdotuksiani tarvitse kuunnella, jos ei tahdo. Kirjoitan niitä sellaisia ihmisiä varten, joita ehkä kiinnostaa jonkun muun näkemykset.

Taidankin ihan oikeasti perustaa sen Taiga-chaman tappelut-ketjun, jossa voimme sotia aiheesta lisää (ja lukea siinä ohessa jo pitkään harrastaneen ihmisen tarjoamia faktoja cosplaysta. Koko juttuhan on vain profittia, koska silloin teidän ei tarvitse etsiä tietoja itse vaan saatte kaiken valmiina.).