Re: Cosplay-neuvoja

Home Forums Sekalaista Cosplay Re: Cosplay neuvoja Re: Cosplay-neuvoja

#50404
Taiga
Member

Tiituli83 wrote:

Otin nyt tuon viestin kun se oli lyhyempi kuin Taigan enkä jaksanut pätkiä.
Joskus negatiiviset vastaukset ovat paikallaan, mutta eihän niitäkään tarvitse joka viestissä ladella. Vai olenko taas teidän mielestänne metsässä? Uskaltaakohan kukaan enää kirjottaa tämän selkkauksen jälkeen yhtään mitään -.-

Selkkaus? Tämähän on sellainen keskusteluksi kutsuttu asia, jota varten Inter nets-foorumit on kehitetty. Ei täällä ole tarkoituksena paasata vain omista asioistaan ja niin, että kukaan ei reagoi, vaan jakaa mielipiteitään ja oppia muiden mielipiteistä. Eihän keskustelu koskaan ole yksipuolista vai olenko jäänyt jostain paitsi?

Negatiiviset vastaukseni selittyvät myös sillä, että tällä foorumilla on 7270 käyttäjää, joista noin 1/3 on aktiivisia ja heistä noin 80 % on mukavia teinejä, joilla ei ole kriittisiä mielipiteitä tai halua olla ilkeitä. Siksi edes jonkun on oltava kyyninen täti/setä, jotta foorumilla säilyisi tasapaino. Kiittäkää onneanne, että Taiga-chama ei vielä ole kaikkialla, koska se hetki lähestyy. Menee puolusteluksi, mutta nautin tästä. Kerro toki lisää näkemyksiäsi, Tiituliini, niin olen varma, että saat niihin vastaukset.