Re: Cosplay-neuvoja

Home Forums Sekalaista Cosplay Re: Cosplay neuvoja Re: Cosplay-neuvoja

#50777
Taiga
Member

mansikka94 wrote:

Mutta niin, en tullut tänne vaan neuvomaan. Itsellä olisi aikomus cossata Misa Amanea Death Notesta niin kysymys kuuluu: tarvitsisiko minun asu olla joku täsmälleen pienintäkin yksityiskohtaa myöten ( : D ) joku asu jota Misa on käyttänyt sarjan aikana, vai voiko tuleva asuni olla joku sen tyylinen mitä Misalla saattaisi olla päällään? (Misallahan on sellainen jänskä tyyli) Minulle nämä tarkalleen samanlaiset asut voi tuottaa hieman enemmän vaikeuksia kuin sellaiset joissa voi vähän enemmän itse soveltaa.. Kiitos sille joka vaivautuu tähän vastaamaan.

Jos olisin sinä, tekisin puvun, joka muistuttaa mahdollisimman tarkasti Misamisan jotain pukua. Jos olet seurannut coniMisoja, olet saattanut huomata, että suurin osa heistä on vetäissyt puolihuolimattomasti päällensä jotain sinne päin-vaatteita. Eikö cosplayn tarkoituksena olekin tehdä mahdollisimman hyvä jäljitelmä hahmon puvusta? Jos haluat cosplayata Misaa ja laitat päällesi jonkun randomin kauluspaidan, Cypershopin/Backstreetin/Mortician minityllihameen ja raitasukat? Ei, ei tämä ole kyllä Misa vaan enemmänkin randomi ernu kaksi vuotta sitten.

Suosittelisin jotain vähän harvinaisempaa Misan asua. Pikaisella googlauksella havaitsin, että Misalla on ainakin pinkki hoitsumekko, jota ei ole tainnut koskaan näkyä Suomessa. Myös tämä valkoinen luomus olisi aika kivan näköinen. En ole varma, onko se fanart, mutta nätti on silti. Kolmas nätti ja erottuva vaihtoehto olisi tämän linkin takaa löytyvä mekko: http://www.pureanimegallery.com/v/death … i.jpg.html
Sitten löytyisi vielä tämä, hieman spoilaava kuva. Tätäkään Misaa ei Suomessa ole nähty (ainakaan kovin montaa). Kannattaa mieluummin tehdä vähän erikoisempi asu, kun hahmo on niinkin ylicosplayattu. Myös peruukkiin on hyvä uhrata vähän enemmän kuin 20 euroa tai jos käyttää omia (blondeja) hiuksiaan, ne pitää ainakin värjätä ja muistaa, että Misalla on hyvin vahva otsatukka. On tyhmän näköistä nähdä Misoja, joilla ei ole otsahiuksia lainkaan vaan jotka ovat tyytyneet omaan hiustyyliinsä. Kun teet cosplayn, tahdot näyttää hahmolta etkä itseltäsi jonkun muun vaatteissasi. (Huomatkaa, että näyttää, ei olla hahmo. Kukaan meistä ei voi yhtäkkiä muuttua 2D:ksi tai pikselimössöksi)