Re: Cosplay-neuvoja

Home Forums Sekalaista Cosplay Re: Cosplay neuvoja Re: Cosplay-neuvoja

#50822
Valkoinenhai
Member

räsynukke wrote:

Anteeksi, että toistan itseäni, mutta haluaisin oikeasti kuulla mielipiteen suunnitelmastani sivulla 16. Tarkoituksena on siis edelleen tehdä suurinpiirtein tälläinen puku http://www.shadowdalecreations.com/Obi-Wan_sansrobe.jpg Ajattelin tehdä paidan erikseen ja kaksi kangaskaistaletta jotka edessä menisivät vyön ja sen alla olevan erillisen kangaskaistaleen ali, ja takane ompelisin ne kiinni vyön alla olevaan kaistaleeseen. En vain tiedä ovatko ne todella erilliset kangaskaitaleet vai näyttävätkö ne vain siltä, ja tuleeko puvusta tällä tavalla edes oikean näköinen.
Tämä on ensimmäinen cossipukuni, joten haluaisin todella tehdä sen kunnolla. Ottaisin enemmän kuin mielelläni vastaan kaikenlaisia vinkkejä toteutuksesta.
Ja tosiaan, anteeksi, että toistan itseäni.

AAA! Jedicossi! *kuolee innostukseen*
Itse voin Star Wars -elitistinä sanoa, että kuulostaa hyvältä. Oikeastihan nuo kaksi kangaskaistaletta (sanottakoon niitä vaikka hartiakaistaleiksi) kuuluvat tuohon alempaan hameenkaltaiseen osaan. Voit ajatella tätä kokonaisuutta esimerkiksi pienenä hameena, jossa on vain yli-isot hartia-/olkain-osat. Vyön alla oleva "kangaskaistale" näyttää minusta vain sileältä, hieman kierältä kangaskaisteleelta tai kangas"vyöltä".
Loppuosa puvusta hoituuksin sitten juuri suunnittelemallasi paita-osalla, sekä housuilla.
Hyvältä kuulostaa, toivottavasti nähdään Animeconissa!
Nyt haluan itsekin tehdä jedi-cossin, huoh ;____;