Re: Cosplay-neuvoja

Home Forums Sekalaista Cosplay Re: Cosplay neuvoja Re: Cosplay-neuvoja

#50837
Minorea
Member

Tulipas mieleen kun tuosta Misamisa cosplaysta puhuttiin täällä, niin itse huomasin uusimmissa (oliko 9 vai 10 takakannessa? Jossakin uusimassa) kansissa takana Misan kuvan, jossa Misalla oli päällään t-paitamallinen, vetoketjulla varustettu liituraita mekko. Minusta se oli aika hieno, muistaakseni Misalla oli siinä vielä paksupohjaiset gootti-remmikengät. Ei ehkä ihan täysin Misa tunnistettavaa, mutta hieno silti.
Olen myös nähnyt Misan hoitsun asussa jossa meni Higuchin kyytiin To-hon (menikö se nyt oikein) yliopistolliselta sairaalalta. Itse asiassa minusta aika hieno cossi-idea.

Mutta joo nyt jo ensi kesää ajatellen ajattelin kysyä, onko porukalla tietoa, paljonko hiustenpidennykset maksaa?
Omat hiukseni ovat puoliselkään ulottuvat, vai ovatko nykyään perseeseen, mutta siis pitkät. Silti ikävä kyllä suht ohuet, vaikka vahvat. Väri on musta ja pinkki, mutta ilmeisesti blondi sitten kun pidennykset otetaan. Tarkoitus olisi, että pidennys olisi samaa väriä, joten onko miten mahdollista saada saman väriset pidennykset?

Pidennyksien pituus pitäisi olla melkein metri, eli älyttömät pidennykset, pitäisi melkein maahan asti ulottua. Paljonko tuollaiset hirvitykset sitten maksavat? + kauanko pidennykset kestävät, maksaako enemmän / vähemmän riippuen siitä, kauanko pidennyksien pitäisi kestää päässä?