Re: Cosplay-neuvoja

Home Forums Sekalaista Cosplay Re: Cosplay neuvoja Re: Cosplay-neuvoja

#50898
Taiga
Member

Minorea wrote:

Mutta joo nyt jo ensi kesää ajatellen ajattelin kysyä, onko porukalla tietoa, paljonko hiustenpidennykset maksaa?
Omat hiukseni ovat puoliselkään ulottuvat, vai ovatko nykyään perseeseen, mutta siis pitkät. Silti ikävä kyllä suht ohuet, vaikka vahvat. Väri on musta ja pinkki, mutta ilmeisesti blondi sitten kun pidennykset otetaan. Tarkoitus olisi, että pidennys olisi samaa väriä, joten onko miten mahdollista saada saman väriset pidennykset?

Pidennyksien pituus pitäisi olla melkein metri, eli älyttömät pidennykset, pitäisi melkein maahan asti ulottua. Paljonko tuollaiset hirvitykset sitten maksavat? + kauanko pidennykset kestävät, maksaako enemmän / vähemmän riippuen siitä, kauanko pidennyksien pitäisi kestää päässä?

Hiustenpidennykset maksavat ainakin Googlen hakutulosten mukaan 100-500 euroa eli kalliiksi tulee. Jos harkitset cosplayta varten, suosittelisin etsimään jostain mukavan ihmisen, joka auttaa sinua tilaamaan pari peruukkia ulkomaisesta nettikaupasta (tai jos on tietysti oma Visa Electron, niin sekin toiminee). Pääsisit huomattavasti halvemmalla ja hyvät peruukit näyttävät sen verran aidoilta, että niihin kannattaa sijoittaa. Taiga-chama on pari kertaa käyttänyt normaalien hiuksien värisiä peruukkeja cosplayssa ja väki on tullut kyselemään, että ovatko nuo aidot ja ihmetelleet sitten, kun päänahka nousee pari senttiä. Ei kannata vierastaa peruukkeja, koska ne ovat oikeasti hyvä asia ja näyttävät puvun kanssa paljon paremmilta kuin omat hiukset (oli sitten kuinka paksu oma hiuspehko tahansa).

Tosiaan niihin hiustenpidennyksiin. Tästä Hairstoren keskustelupalstan ketjusta saat varmaan jotain kuvaa hintaluokista. Kaikki tulee riippumaan siitä, kuinka paljon feikkihiusta haluat päähäsi. Myös kampaajalla on merkitystä, joten kannattaa varmaan kysellä paikallisista kampaamoista hintoja ja tarjontaa ja luottaa toki Google-fuhun. Huono puolihan näillä pidennyksillä on, että ne kestävät vain 2-6 kuukautta ja ainakin Taiga-chaman mielestä olisi hassua sijoittaa kolmisensataa euroa lystiin, joka pysyy päässä niinkin vähän aikaa. No, harrastaahan väki satojen eurojen hartsinukkejakin vain muutamia kuukausia, joten mikäs siinä. Kannattaa silti investoida siihen peruukkiin, se tulee oikeasti halvemmaksi.