Re: Cosplay-neuvoja

Home Forums Sekalaista Cosplay Re: Cosplay neuvoja Re: Cosplay-neuvoja

#50899
Minorea
Member

Taiga, pakko sanoa että tuohon Googleen kannata nyt sokeasti luottaa. Sama kun etsii esim. tatuointihintoja, ne ovat niin radikaalisti erilaisia, että voi heittää hinnaksi Googlen perusteella 20-1000€. Lähinnä nyt kyselin, onko kokemuksia porukalla ja olisiko ottanut missä, että saisi käsityksen oikeasta hintaluokasta.

Itse ainakin Googlettamalla heitin niinkin ison eron, että liimaamalla tuo hiuspidennys on jopa 150€ halvempaa kuin ompelemalla tehty, mutta sitten tulikin vastaan kampaaja, jossa se oli toisinpäin.
+ netti vilisee väärää faktaa (joka tuli huomattua kun toiminimeä perusti)

Peruukit on jees minulla on niitä, mutta pakko sanoa, että omat hiukset voittaa jos niitä on mahdollisuus käyttää. Omat hiukseni ovat sen verran pitkät, että niitä on hankala saada peruukin alle ja peruukki on aika kuuma, ei sille voi mitään. Kanssa se, että joudun vielä armeijan baretin laittamaan peruukin päälle ja baretti on tarkoitettu pidettäväksi ilman peruukkia, niin epäilen että en enää sitä peruukin kanssa pähäni saa.

Ja ulkomailta ostamisesta vielä, jos oma luottokortti/maksukortti ei ole PayPalissa / sitä ei siihen voi rekisteröidä jostain virhesyystä X, on ulkomailta ostaminen aika hankalaa. Ei aina viitsisi mennä tervehtimään veljeä 300km päähän vain sen takia, että "Heippa, viitsitkö taas tilata kamaa minulle tuolta rapakon toiselta puolta?"

Onhan tietty esim. Jyväskylässä kauppakadun päässä peruukkipuoti, jopa aidosta hiuksista tehtyjä alle satasella, mutta tuollaisen pitkän peruukin saaminen suht aitona taitaa olla aika lailla samoja hintaluokkia kuin pidennyksien ottaminen. Jopa ulkomailta, kun ottaa huomioon postimaksun, ehkä jopa tullin jos tilaat yli 50€ tavaraa ja sattuu sopiva maa olemaan kyseessä.

Tietty jos lähtisi valmistujaisia juhlimaan laivalle, voisi ponkaista Viroon ja hakea halvalla peruukin, siellä kumminkin on laadukkaita peruukkeja halvemmalla kuin suomessa (:

Mutta jos sinulla on, Taiga, heittää joku sivusto jolta voi tilata halvalla ilman tullia aidon näköisen, n metrin pituisen blondiperuukin niin heitteletkö? Aina voi yrittä barettia tunkea päähän peruukinkin kanssa.