Re: Cosplay-neuvoja

Home Forums Sekalaista Cosplay Re: Cosplay neuvoja Re: Cosplay-neuvoja

#50973
Minorea
Member

Someone wrote:

Cosplayhan on tuskaa, verta ja hikeä eikä se kannata, ellei kärsi (kovasti).

Kehtaan olla eri mieltä, koska cosplay ainakin itselle, on VAIN HARRASTUS ja minusta harrastuksen kuuluu olla sellainen, josta nauttii. En mene tuolla uimahallissakaan hampaat irvessä valmistautumaan kisoihin kun on pakko ja ui henkihieverissä verenmaku suussa koska on pakko pärjätä. Ei, vaan koska se on hauskaa.
Harrastukset pysyvät terveissä mittasuhteissa niin kauan, kuin on hauskaa. Silloin kun sitä aletaan tehdä verenmaku suussa ilman palkkaa, se menee jo sairauden puolelle.

Katie Berryltä (muistaakseni nimi meni näin) ulkomailta saa tilattua peruukeille tarkoitettua geeliä, joka tasoittaa, siloittaa ja vie takut pois peruukeista, sitä kannattaa käyttää jos peruukkeja käyttää, Itselläni on kolme peruukkia, mutta pakko sanoa, että kun koko yläasteen niitä pukeutumisessa käytin jos jotakin hahmoa cossasin jossain päin, niin omilla hiuksilla kyllä menen jos yhtään vaihtoehtoa on. + minulla on ollut 19-vuotta pitkät hiukset, koskaan ole lyhyiksi leikattu, niin en ole myös leikkaamassakaan kuin pakon edestä, eli silloin pitää olla jo hiukset pahasti kärähtäneet.

Linkit eivät jostain syystä aukea minulle vaikka kuinka painelee, naputtelee tai yrittää hakea koodin kautta linkkejä. Mutta hyvä jos peruukkeja löytyy halvalla, minä vaan en saa noita auki.
Onhan mm. pilailupuodissa, mutta ne peruukit kyllä vähän on mitä on. Olisi mukavampi saada parempilaatuinen, aidolta näyttävä. Nuo mitä minulla nyt on, on kumminkin suht laadukkaita ja halvin oli 40€ peruukki. Kalleinta kehtaa sitten edes ääneen sanoa.