Re: Cosplay-neuvoja

Home Forums Sekalaista Cosplay Re: Cosplay neuvoja Re: Cosplay-neuvoja

#51061
Minorea
Member

Nyt sain linkit auki, ei onneksi tarvinnut matkatakaan kuin se 100km Pohjoiseen ja vaihtaa konetta Mäkkiin. Että rakastan näitä tekniikan ihmeitä.

4 on jo väärän värinen (vaikka valmistajaa ennemmin kyllä varmasti tarkoitit) joten sen voin unohtaa. Itse pidin eniten jostain syystä peruukista n.3, ehkä siksi, että omat hiukseni ovat nyt järkyttävän tuuhean otsatukan takia tuollaiset ohuen näköiset, niin minusta tuollainen hieman ohuempi peruukki on ehkä aidomman näköinen. Mm. oma blondiperuukki jolla nyt menen Bakaconiin cossaamaan Winryä FMA-sarjasta, on hirveän tuuhea ja näyttää minusta sen takia jo hieman epäaidolta. Onhan ihmisillä luonnostaankin paksu ja tuuhea tukka, mutta harvalla taitaa enää nykyään olla.

Someone wrote:

Peruukkeja voi hoitaa myös veden ja hoitoaineen lantrilla, jota ainakin minä harrastan kustannussyistä

Oletko itse käyttänyt sitten ihan noita kaupoista saatavia hoitoaineita joita laitetaan suihkussa, annetaan olla pari minuuttia ja pestään pois? Vai noita hiuksiin jätettäviä, "hangattavia", vaiko tällaisia suihkeversioita, joita sitten vedellä lantraat?

Minulle joku joskus antoi vinkin, että sekoittaa hiusgeeliä, vettä ja hieman hiusten kiillotusainetta (joka on muuten ihan kerpelen kallista tavaraa että en todellakaan alkaisi ostamaan ihan vaan peruukin takia) ja sitä suihkuttamaan peruukkiin. Kieltämättä se alkoi kimmeltää kivasti ja pysyi suht. hyvin asennossa, mutta siitä tuli myös inhottava kelmu peruukkiin jota sai suihkutella sitten ihan normaali vedellä pois. Näytti ihan rasvaletiltä parin kerran jälkeen.