Re: Cosplay-neuvoja

Home Forums Sekalaista Cosplay Re: Cosplay neuvoja Re: Cosplay-neuvoja

#51148
Taiga
Member

Minorea wrote:

4 on jo väärän värinen (vaikka valmistajaa ennemmin kyllä varmasti tarkoitit) joten sen voin unohtaa.

Tarkoitin itseasiassa juuri tuota peruukkia. Cosworxilla on värivalikoima, josta saat valita sen parhaan värin. Värikartta on täällä, mutta ilmeiseti peruukkia ei tällä hetkellä ole saatavilla värissä 613/613A, jotka ovat lähellä sitä väriä, jota haet? Saattavat stockata joskus, mutta siihen voi mennä pitkäkin aika.

Minorea wrote:

Someone wrote:

Peruukkeja voi hoitaa myös veden ja hoitoaineen lantrilla, jota ainakin minä harrastan kustannussyistä

Oletko itse käyttänyt sitten ihan noita kaupoista saatavia hoitoaineita joita laitetaan suihkussa, annetaan olla pari minuuttia ja pestään pois? Vai noita hiuksiin jätettäviä, "hangattavia", vaiko tällaisia suihkeversioita, joita sitten vedellä lantraat?

Käytän sitä kaikkein halvinta Lidlin (myös hiuslakka kannattaa hankkia Lidlistä, jos tekee jotain megapiikkistä harakanpesää, johon tarvitsee kilon lakkaa) hoitoainetta, joka ilmeisesti on poispestävää. Sekoitussuhde on tosiaankin 1:20 eli vettä paljon enemmän kuin hoitoainetta. Suikutetaan suihkupullon kautta peruukkiin ja kokemuksesta sanon, että pelasti yli metrisen peruukin täydelliseltä tuholta. Kannattaa siis kokeilla, jos rahat ovat vähissä eikä peruukkiputiikkiin ole sillä hetkellä pääsyä.