Re: Cosplay-neuvoja

Home Forums Sekalaista Cosplay Re: Cosplay neuvoja Re: Cosplay-neuvoja

#43357
Valkoinenhai
Member

Itse kyselisin cosplay-pukujen sijaan itse cosplay yksilökisasta. Olen nimittäin ehkä (vanhempien kanta tähän on vielä auki) tulossa Animeconin yksilökisaan Elfen Liedin Lucyna tässä asussa. Eli kaipaisin pientä informaatiota ihan näin yleensä.

-jaoitellaanko ykilökisaajat edelleen aloittelijoihin ja kokeneimpiin tekijöihin? Jos näin on, niin ilmoittautuisinko siis aloittelijoihin (olen tehnyt vasta 3 yksinkertaista pukua)?
-minkälasia etuja on siinä, jos osallistuu kisaan (paitsi, että on mahdollisuus voittaa kisa)?
-kuinka paljon kisaan valmistautuminen ja itse kisa vie aikaa? Onko aikaa tyypilliselle conihengailulle?
-kenelle menevät infotiedot itsestä (siis se lomake, mihin täytetään omat yhteystiedot jne.)?

Itse lavasta, ja siellä "käyttäytymisestä" on vielä hankala sanoa mitään, mutta uskon, että kisan järjestäjät auttavat sitten lavaan tutustumisessa yms.

Sitten vielä tuosta lähdekuvasta. Kuvassahan hahmo ei näy kokonaan, joten onko se kuoleman vaarallista kisatilanteessa? Lisäksi kuvassa on ylimääräisenä härpäkkeenä tuo soittorasia, mitä en olisi tekemässä. Eli pitääkö minun jostain ihmeestä löytää uusi kuva, jossa hahmo näkyisi kokonaan ja olisi ilman tuota soittorasiaa, ihmisten mielenrauhan säilyttämiseksi?

Sitten kysyisin puvusta;
ajattelin nimittäin tehdä selkäreppumaisen härpäkkeen selkääni, mistä tulisivat Lucylle ominaiset vektorit (yliluonnollisen vahvat, läpinäkyvät kädet). Eli mistäs materiaaleista kannattaisi tuo käsi-härpäke tehdä? Rautalankaa ja muovihanskaa?