Re: Cosplay-neuvoja

Home Forums Sekalaista Cosplay Re: Cosplay neuvoja Re: Cosplay-neuvoja

#49933
Minorea
Member

Oo, ihanaa, Ma-Chan, kirjat, minun aihe <3 Olen nytkin luppoajalla töissä (kirjapaino) tätä kirjoittamassa ja voin vastata 😀

Eli ne pilvet voisi kiinnittää:
1. Kangasliimalla, ainakin meillä päin on sellaista kuumaliimaa joka liimailee kankaita toisiinsa. En tiedä miten toimii (?) mutta purkin hinta näytti olevan 25€ ja siinä oli litra liimaa. Varmaan joku kuumaliimapistoolin tapainen pitäisi olla sitten.

2. Ompele. Käsillä vaan kiinni reunaa pitkin ja katsot että tulee nättiä jälkeä.

3. Paina. Kangasväreillä jos hankit pohjaväriksi valkean, saat ne pilvet painettua myös mustaan kankaaseen. Kestävät 10-10000 pesua riippuen, minkä merkkistä väriä käytät.

Itse pakko sanoa, että käytän viimeisiä aikojani koulussa mitä koskaan enää joudun olemaan ja vien kaavun siellä seripainoon. Väri ei uunin jälkeen tartu enää mihinkään ja oikein painettuna ei ala edes lohkeilemaan, joten pysyy siinä 100% loppuelämän ja kangas kuluu ennen. + jos teen sen itse, niin tarvitsee maksaa vain värit. Tosin uskon että tungen sen työn vaikka jollekin ykkösluokkalaiselle, olen itse täysin kukkakaali tuossa hommassa.

Niin ja ninjasandaalit…niitähän myydään vähän kaikkialla netissä, mutta itse ainakin ostin normaalit mustat (halusin mustat, minusta sininen ei sovi + aion käyttää niitä sandaaleita muutenkin) ja ihan raa’asti kankaasta ompelin nuo loput osat siihen. Kiinnitin kankaat nitojalla ensin kiinni pohjaan + liimailin oman osan päälle ja käytin neulaa ja lankaa viimeistelyissä. Kuvaa kengistä vielä ei ole, mutta pakko sanoa, että aika hyvältä ne näyttävät. Niitit yms. piilotin laittamalla kangasta hieman kaksinkerroin ja neulomalla käsin kiinni. Silmällä ei huomaa, että kangas olisi kaksinkerroin.