Re: Cosplay-neuvoja

Home Forums Sekalaista Cosplay Re: Cosplay neuvoja Re: Cosplay-neuvoja

#50181
räsynukke
Member

Aikeissani on kokeilla ensimmäisen kerran cosplayta ensi kesän Animeconissa, ja puvuksi olen valinnut jedin. Tarkoitus olisi siis tehdä suurinpiirtein tälläinen puku: http://www.shadowdalecreations.com/Obi-Wan_sansrobe.jpg
Nyt suunnitteluvaiheessa kysymysmerkiksi on muodostunut tuo yläosa. Olen tutkaillut paljon kuvia jedeistä ja mielestäni näyttää siltä, kuin paidan päällä olisi kaksi erillistä kaistaletta. Vähän niinkuin papeilla. Takana näitä ei kuitenkaan näy enää vyön jälkeen. Lisäksi näyttää siltä, että myös vyön alla on erillinen kangaskaistale.
Olen tullut siihen tulokseen, että teksin paidan erikseen ja kaksi kangaskaistaletta jotka edessä menisivät vyön ja sen alla olevan erillisen kangaskaistaleen ali, ja takane ompelisin ne kiinni vyön alla olevaan kaistaleeseen.
Perfektionistina haluaisinkin nyt kuulla ihmisten mielipiteitä tästä. Onko siinä todella erilliset kaistaleet, vai heittävätkö silmäni? Onko mitään parempia ideoita toteutuksesta? Ottaisin muutenkin totaalisena aloittelijana mielelläni vinkkejä vastaan, miten minun kannattaa puku toteuttaa.