Re: Fruits basket

Home Forums Manga Mangasarjat Fruits basket Re: Fruits basket

#43626
Spingu
Member

Itsekin jo odotan malttamattomana sitä kolmosta! Tulisi nyt pian, en kestä odottaa uutta mangaa. Sama juttu joka kuu, ne ilkimykset laittaa meidät oottaan kuun loppuun. Kävin juuri divarissa ja ostin kaikki ranmat mitä minulta puuttuu, eli täälläkin ollaan lukemassa ranmoja läpi. ^^ Teki vaan niin himputisti mieli lukea ranmaa.

Kattoiko kukaan muuten tuossa aamulla Kissojen valtakunnan? Huomenna tulee liikkuva linna. (<3). Itse katsoin, ja täytyy sanoa että se suomi dub oli kamala. Sinne oltiin jätetty jotain Japanin kielisiä sanoja, kuten "Arigato", "Sayonara" ja muutama -san pääte. Ei sopinut suomen sekaan yhtään, hyi olkoon. Liikkuvan linnan olen katsonut jo ennenkin dubeilla, (yleensä katson ihan Japaniksi) ja sanotaan nyt vaikka että äänet ovat ihan sopivat. Senkin sitten huomenna varmaan katselen, huominen kun nyt on vielä lomaa. Kyllä, se on viimeinen lomapäiväni… Hieman harmittaa. :3 Uudet mangat kyllä piristäisivät. Huoh.

Myös kirjastoon tai kirjakauppaan tekisi mieli, joko hakemaan lukemista tai ostamaan lisää paperia. (Kaikki paperit on tuherrettu). Haluaisin myöskin uusia lyijykyniä ja lyijyä lyijytäytekynään. Sekä ehkä vähän paksukärkisemmät Stabilot, kun minun omani, pari ylivetokynää ja tussia tulisivat myös tarpeeseen.

Oho, tuli offia… Noh, ei voi mitään.