Re: Fruits basket

Home Forums Manga Mangasarjat Fruits basket Re: Fruits basket

#44352
Betty
Participant

Sain ystävältä Fruits Basket boksin synttärilahjaksi ja katsoin sen loppuun. Ihan hyvää oli, mutta en pitänyt muutamista jutuista, esimerkiksi Toorun nimen sekannus ja tyylistä. Mutta se sai minut innostumaan.

Sitten manga tuli ja ostin heti ekan osan. Tykästyin hirveästi, luin monta kertaa läpi. Kun luin ekaa kertaa, menin vähän sekaisin ruudun ja kuplan järjestyksestä, toisella kerralla tottuin. Mielestäni en yleensä pidä tuollaista aihetta, mutta FB sai minut kiinni. Aluksi piirrostyyli oli vähän omituinen, etenkin kun hiukset heiluu tuulessa. Kuten esimerkiksi kakkososan sivu 87 yukin hiukset. Pidän ainakin tarinasta, juonesta, hahmoista ja muuta.

Kannenkuvat.. No, vaikeaa sanoa, kun en kiinnittää erityisesti huomioni kanteen vaan menen heti sisältöön. xD Joten en välitä. Luin vain ykkösen ja kakkosen. En aio lukea netistä enemmän, jottei se ei spoilaa ja pilaa innon. Mutta minun pitää olla kärsivällinen ja odottaa, kunnes manga menee animen ohi ja mitä seuraavaksi tapahtuu, josta minulla ei ole aavistuakaan.. 8D

Lempihahmoni on Kyoo. Johtunee kai, että pidän kissoista ja Kyoolla on suloiset kissankorvat silloin tällöin : D ja hauskaa seurata, kun Kyoo suutuu. Inhokkini taas ne Yukin fanitytöt, onneksi Hana-chan hätisee heidät tiehensä.

Harmi, että kolmonen viipyy. :s Mutta varmaan kohta tulee. ^^ Ja odotan innolla!