Re: Fruits basket

Home Forums Manga Mangasarjat Fruits basket Re: Fruits basket

#50061
Shieva
Member

Betty wrote:

Varmaan on. tai 1-7? Tarkoitin, että luulin animen noudattavan mangan juonenjärjestystä.. : D

Aivan, animessahan ensin käytiin siellä Ayamen kaupassa ja vasta viimeisimmissä jaksoissa sitten tuli tuo paljastus 8D
Itsekin kyllä yllätyin kun noin äkkiä päästiin tuohon animen loppuun mangassa. Odotan kyllä innolla että mitä tuon jälkeen tapahtuu… 8’DD

Furubaa siis kerään nyt suomeksi. Eipä paljon ole ollut valittamista, käännös on ihan hyvä (plussaa nimien loppuliitteiden jättämisestä) enkä muutenkaan ole paljon mitään vikoja löytänyt (miinusta vain Tooru- ja Sooma-muotojen käytöstä, tosin siihenkin on jo tottunut). Onhan nuo kannet aikas räikeät, mutta kyllä niitä sietää katsella. Pokkarin pieni koko ehkä vähän harmittaa, mutta toisaalta se koko varmaan vähentää vähän hintaa(?). Ja hinta on kyllä muutenkin hyvä. Suht pitkä sarja kun on kyseessä niin en kyllä paljon yli kuutta, saatikka seitsemää euroa per volume maksaisi.

Mutta sitten vielä itse sarjasta. Tuo on oikeastaan ensimmäinen shoujo-sarja, jonka animena katsoin. Kauniita poikia, draamaa sekä ajoittain pieniä "elämänohjeita". Tohru on ajoittain aika ärsyttävä kieltämättä, mutta toisaalta pystyn myös samaistumaan häneen. Lempihahmoni ovat Hatsuharu, Ayame, Shigure sekä Hatori. Ei ehkä lempisarjani mutta ei huonoinkaan näkemäni/lukemani.