Re: Fruits basket

Home Forums Manga Mangasarjat Fruits basket Re: Fruits basket

#51396
Sun Summer
Member

Nytpäs aidon kirjoittaa henkilöistä, kun niitä on kivasti tullut matkan aikana lisää. ; )

Tooru – Puh, joyrnkin hyvin ilopirteä, mutta uusimmista osissa on tullut edes jotain uuttakin hahmoon, kuten Kyon salaisuuden paljastuessa, mutta sekin sitten lopulta meni Toorun osalta ällöttäväksi. Muuten Furuba on loistava, mutta Tooru ei kyllä ole… Ulkonäöltääkin Tooru on hyvin normaalin täydellinen.

Yuki (rotta) – Yukin rauhallisuus on hyvä piire hänessä, mutta välittäin se menee hieman yli. Toorun ja Yukin suhde on hieno ja Yukin hahmo sanoo välittäin hyvin hauskoja huomautuksia Kyolle. Ja mikä paras Yuki on todella kaunis. Mutta hieman haluaisin Yukille sarjassa enemmän tilaa… Mutta hyvä hahmo nuori mies siltikin on!

Shigure (koira) – Shigure, sarjan yksi parhaista hahmoista. Hyvin iskeviä kommentteja välilä ja Shiguren laiska tyyli on mukava! (Mutta sääliksi käy Shiguren kirja toimittaja naista…) Shigure erottuu kivasti joukosta vanhempana ihmisenä, mutta siltikin on hyvin nuoren oloinen luonteeltaan. Ulkonäöltään Shigure on komea ja tupakka sopii hänen kätöseensä ja suuhun. Shigure on myös hyvin salaperäinen henkilö, kun aina keskustelee vanhempien ystäviensä kanssa, vaikka mistä erikoisesta… Toivoisin, että Shiguresta kerrottaisi jossain välissä hieman syvemmin, koska tällä hetkellä hahmo on aika pinta puolinen.

Kyo (kissa) – … Aluksi pidin hahmosta paljon, mutta sitten huomasin, että hahmo menee samaa kaavaa. Hän ärjyy ja mäiskii, kun ei osaa hallita tunteitaan ja se käy pitemmälle päälle ainakin itselleni hermoille. Ja se Kyon ja Toorun suhdekin on vähän menettänyt voimansa, vaikka on hellytävä lukea niitä kohtia, missä Kyo ja Tooru puhuu syvällisiä. Viime osan paljastus sai hahmoon lisään syvyyttä, mutta ei yllä lemppari hahmojeni joukkoon, mutta ei hän ihan surkeinkaan ole.

Momji (jänis) – Aah… Sarjan kullanarvoisin hahmo, joka vain iskee minuun täysillä. Hänen ihana tyttömäisen olemuksensa on nautittavaa ja kaikki ne tooosi söpöt vaatteet sen päällä näyttä todella kauniilta. Momjin menneisyyskin on traaginen, mutta hän sentään pystyy ottamaan sen hyvin ja rehellisesti. Jäniksenäkin momji näyttää ultra ihunalta. Hän vain on yksinkertaisesti sarjan paras hahmo! Ja pakko vielä sanoa, ranskan ilmaukset sopii Momjille.

Hatori (merihevonen) – … Ristiriitainen hahmo. Jotenkin pidän hänestä, mutta välillä tuntuu etten pidäkkään. Hatorin ja Kanan entinen suhde on loistava lisä sarjaan, mutta Hatori on siltikin hyvin… kylmä. Mutta silti, niin lämmin. (Vaikeaa) Sanoisinko näin, että Hatori on minun mielestäni hyvin tärkeä hahmo, mutta juuri sen takia huono. Ja Shiguren tapaan Hatori kuuluu näihin aikuisiin "juoruilijoihin".

Hatsuharu (nauta) – Mukava lisä sarjan nuoriin ja hyvän näköinen. ; ) Tulee mieleen väkisinkin OP:n Zoro. (Varmaan sen huonon suunistus taidon takia…) Hatsuharu on henkilönä vielä hyvin sivussa ja oikeastaan siitä ei ole paljastunut muuta kuin nämä "musta" ja "valkoinen" persoonallisuudet, jotka olivat ihan kivat. Myös Hatsuharun seksuaalisuus on minulle hieman vielä avoin…? Ihan simppeli tyyppi, hänestäkin vielä hieman syvällisempää kerrontaa olisi mukava saada.

Kagura (villisika) – Meinasi unohtua. Kagura on mielestäni, niin turha hahmo Furubassa ja ärsyttävä, että meinaa yökkö lentää, kun näen sen. Tällaiset vannoitumattomat rakastajat ollaan jo nähty moneen kertaan! Jotta Kagurasta saataisi hyvä hahmo, niin hänestä pitäisi tulla uusiapuolia esiin, kuin tämän Kyon rakastaminen. -___-

Kisa (tiikeri) – Söpö ja ensimmäinen pienempi henkilö, joka astui sarjaan näyttävästi. Tooruuj tukeutuneen Kiran menneisyys on vielä hieman hämärässä, mutta uskon, että siihen vielä kiinitetään lisää huomiota myöhemmin. Kisa on oikein nätti tyttö ja kiltti. Tiikeri muodossaan hän on oikein söötti. Ensivaikutelma Kisasta on positiivinen.

Kazuma – Mukavaa, että sarjassa on myös tällainen ei eläinrataan kuuluva henkilö, Akiton lisäksi. Hänestä oli kiva lukea ja mukava oli saada tietää hänen ja Kyon isä poika suhteesta ja siitä, että Kazuma ei ole aina oikein ollut eläinradan henkilöiden ystävä. Kiva tyyppi, oikeastaan… tosi kiva. Sopii hyvin sarjaan.

Ayame (käärme) – Ayame on kunnon käärme ja hänen kaupansa on tosi kiva. Pidän Ayamesta siis, heti Momjin jälkeen eniten. Ayamen hiukset on hienot ja puhetyyli ja se miten hän suhtautuu veljeensä Yukiin. Ja Ayame antaa hyvän lisän tähän Shiguren, Hatorin ja Ayamen kolmen kimppaan. Toivon, että Ayamesta olisi tulossa jossain välissä lisää tietoa! Ja tämä herra sopii loistavasti käärmeeksi! ^^

Hiro (lammas) – Luulin aluksi, että Hiro oli sika eläinradassa… Mutta hän olikin lammas! Hiro on Kisan lisäksi toinen nuorempi henkilö ja sopii sarjan kuvaan. Uhmaikäinen poika on hauskaa luettavaa ja hänen ja Kisan suhden on kauniin herkkä. Hiro on hyvin Kyomainen, mutta toivotaan, että hänestä ei tule yhtää kaavamaista kuin Kyosta. Tykkään ainakin vielä Hirosta.

Eiko tuossa nyt ollut tarpeeksi, Toorun kamuja en jaksa miettiä… Ja anteeksi mahdolliset kirjoitusvirheet.

Selvennykseksi vielä:

Top 12 henkilöt:

1. Momji
2. Ayame
3. Shigure
4. Kazuma
5. Yuki
6. Kisa
7. Hiro
8. Hatori
9. Hatsuharu
10. Kyo
11. Tooru
12. Kagura

Listassa oli vain mukana ne henkilöt joita mietiskelin ylempänä!