Re: Fruits basket

Home Forums Manga Mangasarjat Fruits basket Re: Fruits basket

#41491
Sun Summer
Member

pikku-oRkki wrote:

Mutta huippua, Sun Summer, että säkin olet innostunut Furubasta o.o (vilkaisin myös vähän muita mangasuosikkejasi ja siellä oli ihan samoja kuin itselläni). Huippua tämä on siis siksi, että olet poika, enkä tosiaan ole kovin monen (tai varmaan yhdenkään) pojan ottavan hyllystä Furubaa tms. 😉

Juu, olen poika ja pidän Fruits Basketista. Ja minusta tuo Furuba lyhenne kuulostaa tönköltä… Se ei iske minuun. Ennemminkin FB. Ja Pikku-Orkki, itse luen hyvin paljon, niin sanottu "tyttöjen" mangaa, mutta itse en luokittele mitään mangaan tyttöjen tai poikien mangaksi. Ei se vain mene niin, vaikka suurin kuluttaja ryhmä jossain mangassa olisikin tytöt, niin miksi poika ei voisi sitä ostaa? (Tästä aiheesta olen muutes käynyt yhden hyvin kuumeisen taistelunkin…) Muutenkin itse luokittelen itseni metroseksuaaliksi ja monet muutkin luokittelevat. (Olenhan minä niin "nainen"… :~D)(Mutta olen kuiteskin mies, elkää ottako minusta väärää kuvaa!) Ja, kun ostin Tokyo Mew Mewin ensimmäisen osan, niin ostin se pinkki kantisen mangan lisäksi kuukausi suojia kolme pakettia ja siinä se myyjä hieman outona katseli minua… ^^’ Ja niitä kuukausi suojia en ostanut itselleni! Apua, taas karkasin aiheesta niin mukavasti… Voe, voe. Mutta tämä on vielä pakko sanoa, en ole ikinä nähnyt kenenkään muun ostavan mangaa, kuin minun ja kahden kaverini.
Ja nyt voisin hieman, vaikka puhua Fruits Basketista välillä… Olen lukenut toista osaa nytten luvun verran ja vaikuttaa paremmalta, kuin ensimmäinen osa. Jotenkin nyt iski paremmin… En tiedä miksi, ehkä nyt jo ollaan päästy alku kangertelusta yli. Ja kohta valmistuu myös välipalani (Nuudelit), eli voi sitä syödessä myös lukea Furubaa. (Ei kai minuunkin tarttunut tuo Furuba…!?) Ja anteeksi, jotkut kirjotusvirheet, kun pitää koko ajan tarkkailla nuita nuudeleita sivusilmällä.