Re: Fruits basket

Home Forums Manga Mangasarjat Fruits basket Re: Fruits basket

#43537
Spingu
Member

Sun Summer wrote:

Puhun hieman Hatorista. Se henkilö loi minuun ristiriitaiset tunteet. Onhan hänen tarinansa synkkä, mutta jotenkin hän on, niin julma. Ulkonäöltääkin hän on synkän vakava ilmeinen ihminen. Viimeisessä luvussa, kun häneen tarina kerrottiin hän muuttui hyvin herkäkäsi henkilöksi, mutta eihän häntä kukaan pakottanut sinänsä sumentamaa Kanan muistia. Mutta hän teki sen rakkaudensa takia… kai? Mutta uskon, että tulevissa Furuboissa Hatori ja Kana tapaavat ja rakastuvat uudelleen. Sitä piän aika itsestäänselvyyksenä, kun Kana nyt palasi Tokioon… Noh, katsotaampa mitä tapahtuu.

Olen samaa mieltä kyseisestä henkilöstä. En sitten tiedä, pidänkö hänestä vai en? Ehkä pitäsi oppia tuntemaan hänestä uusia puolia, kai? (<– Noin Tooru sanoisi…)

Itse uskon, että muistinhämärrys oli Kanalle parhaaksi. Onhan se julmaa (itse en olisi ikinä hämärtänyt hänen muistiaan, jos olisin Hatori) mutta uskon, että se oli hänelle hyväksi. Kai.

Itsekin veikkasin, että he rakastuisivat uudelleen, (sehän olisi silloin sellainen normi "the happy ending) kun ei furuba sentäs mitään ’menetätään rakkaamme ikuisiksi ajoiksi, vaikka he ovat meille kaikki kaikessa’ draamaa ole? En tosin pidä sitä niin selvänä. Saattaahan Hatori tavata jonkun uuden, tai jtn? Eh, taas minä höpötän…