Re: Fullmetal alchemist

Home Forums Manga Mangasarjat Fullmetal alchemist Re: Fullmetal alchemist

#49001
Patrik
Member

No, ennen kuin edes ehdin lukea ja tutustua animeen/mangaan paremmin aloin jo tykkäämään. Suosikki hahmoksi kohosi Edward ( no tietysti päähahmo ), mutta mitä pidemmälle luin pokkareita sitä enemmän tykästyin Royhyn ( miten se taivutetaan? o__ô ). Loppujen lopuksi Edwardin maailman kuva on turhan mustavalkoinen joka alkoi ottamaan päähän, samoin kuin hänen lapsellinen "jätän nyt perheeni taakseni ja lähden pois!" – tyylinen alku. Ei maistunut minulle enään. Roy puolestaan on sympaattinen hahmo siinä mielessä että katuu kovasti tekojaan vaikka esittää kylmää, hänellä on tunteet vaikkei näytä niitä ja hän pitää alaisiaan ystävinään.
Myös yksi syy miksi tykästyin Royhyn enemmän kuin Edwardiin on myös siinä että olen aina pitänyt sivuhahmoista enemmän ja tahdon myös erottua massasta. Enkä todellakaan pidä RoyxEdward – parituksista, vaikka he eivät tule kovinkaan hyvin toimeen keskenään he kumminkin vetävät yhtä köyttä ( mikä puolestaa kertoo sen etteivät he VIHAA toisiaan ). Ja olen itse pedofiiliaa vastaa joten en hyväksy liki 30 – vuotiaan miehen ja 16 – vuotiaan pikku pojan paritusta.
Myös symppis hahmoiksi tulivat Maes Hughes, Royn hyvä ystävä ja ihana perheen isä. Tälläisen miehen haluan itsekkin, mutta hän osasi olla välillä rasittava. Jean Havoc, mitä nyt sanoisin? Onneton tupakkamies joka ei saa naista ostamallakaan, minua säälittää mies niin suuresti. Ja melkein itkin kun huomattiin ettei hän tunne enään jalkojaan ja hänestä tuli raajarikko. Eikä! Toivon ettei Jeanille käy kuinkaan edetessä ja että hän olisi silti mukana sarjassa.
On myös monia muita minulle suosikkina olevia hahmoja, Ling, Scar, Greed ( ennen Lingiä ), Lingreed, Armstrongit ja Van Hohenheim<3

Anime ei ollut hyväksi minulle, se hyppi missä sattuu otti sieltä täältä ja loppu ihmetytti minua. Onneksi sain kuulla kaveriltani että Fullmetal alchemistista tehdään mahdollisesti uusi animesarja joka pohjaantuu suoraan mangaan. Sen haluan katsoa ja ostaa, nyt odotan innolla pokkaria numero 20.