Re: Fullmetal alchemist

Home Forums Manga Mangasarjat Fullmetal alchemist Re: Fullmetal alchemist

#49015
Felix
Member

Patrik wrote:

Enkä todellakaan pidä RoyxEdward – parituksista, vaikka he eivät tule kovinkaan hyvin toimeen keskenään he kumminkin vetävät yhtä köyttä ( mikä puolestaa kertoo sen etteivät he VIHAA toisiaan ). Ja olen itse pedofiiliaa vastaa joten en hyväksy liki 30 – vuotiaan miehen ja 16 – vuotiaan pikku pojan paritusta.

Pakko todeta, että RoyxEd on mun henk.koht. suosikkini kaikista parituksista. Itseäni viehättää juuri molempien erilaisuus (ja onhan se ikäero suuri; ja kyllä, ehkä se menee ihan pikkiriikkisen pedofilian puolelle), ja siitähän se täydellinen paritus syntyy. Itse luin (ja kirjoitin, pakko myöntää) kyseistä paritusta mukavan paljon, mutta kun huomasin sen vaikuttavan siihen, kun luin vain FMA:ta, niin RoyxEdin lukeminen tyssäsi siihen. Se ei ole hirveän mukavaa lukea normaalisti FMA:ta, ja sitten ne kaikki ficit pomppaa yllättäen päähän… Joten mulle manga ja ficit erikseen, kiitos.
(nostalgisointia, ahhah. ehkä pitäisi vanhojen aikojen kunniaksi lukaistakin pari ficciä… tai sitten ei :’DD)

Pari vuotta FMA:n parissa, ja tänään huomasin, että multa ei löydy suosikkihahmoa sarjasta! Joskus se on Ed, joskus Al, seuraavana päivänä se saattaa olla Roy, kuka tahansa. Tuntuu kuitenkin mukavemmalta lukea, kun ei ole sitä lempihahmoa, joten ehkäpä jatkan tällä suosikkihahmottomalla linjalla tästä eteenpäin.