Re: Fullmetal alchemist

Home Forums Manga Mangasarjat Fullmetal alchemist Re: Fullmetal alchemist

#49100
Shmion
Member

FMA:n manga on kyllä parasta shounenia mihin olen tähän mennessä törmännyt. Juoni on oikeasti tarkkaan mietitty, hahmot mielenkiintoisia ja piirrosjälki upeaa. Anime sitten oli vähän heikompi esitys, hahmojen luonteet olivat aivan mitä sattui, fillereitä löytyi vielä loppupuoliskollakin, ja loppu oli vuoden WTF-elämys: Ed kuolee, ei kuolekaan, Al kuolee, ei kuolekkaan, ja sitten ollaan Briteissä ja taas Amestriksessa ja toisinpäin. Loppujenlopuksi Ed onkin sitten Saksassa(?) ja Alin muistot hävinneet. Ja alkemia ei olekaan luonnontiedettä, vaan ihmisten sieluilla läträämistä…
Olen paha ihminen ja luen skanlaatioita netistä (koetan hyvittää ostamalla pokkarit suomeksi), ja odotan lukua 94 innolla, kaikki luvun 93 lukeneet varmaan tietävätkin miksi.
Lempihahmoja ovat Roy, Hughes, Riza, Greed, ja jostain syystä pidän Gluttonya söpönä. Parituksista sen verran, että jopa EdXRoy on parempaa tavaraa silmilleni kuin RandomFanityttöXEd. No, saavathan kaikki kuvitella mitä tahtovat.
Niin, ja jos ei aivan väärin muista, niin uusi, mangaan pohjautuva anime alkaa Japanissa 5.4. Itse ainakin meinaan katsoa, jos olisi parempi kuin ensimmäinen anime.