Re: Fullmetal alchemist

Home Forums Manga Mangasarjat Fullmetal alchemist Re: Fullmetal alchemist

#52555
FMA-friikki
Member

Antti-setä wrote:

FMA 20 on siis kaupoissa juuri nyt. Osa 21 ilmestynee kesäkuussa. Osasta 22 hiomme juuri kauppoja japanilaisten kanssa. Jos saadaan materiaalit ajoissa, tullee alkusyksystä. Emme varmaan saa elokuulle ehtimään, kun paino pitää yleensä kesälomaa koko heinäkuun ja painoruljanssiin menee nelisen viikkoa. Mutta syyskuussa sitten.

Tuota ajattelin kysäistä samaa Antti-sedältä kuin muiltakin että montakohan kirjaa FMA:sta tulisi yhteensä, kun siis sain jostain käsityksen että tuo 22 kirja olisi vika. Mutta sitten kävi sillei hassusti että aloin lukea eräältä sivustolta FMA:ta enkuksi ja sitä on ilmestynyt ne 94 lukua ja viimeisin luku mikä on 20:sä kirjassa oli luku 83. Laskeskelin että jos keskimäärin yhessä kirjassa n. 5 lukua niin silloinhan 94 luku on viimeistään 22-kirjasssa (ihan sekaisin menin tästä päätelmästä)
Tuleekos noihin seuraavin 21 ja 22 kirjaan enemmän tavaraa muihin kirjoihin nähden vai tuleeko niitä kirjoja vähintään se 25. Tämän päätelmän tein siitä että… (HUOM!! seuraavassa tekstissä voi olla pienen pieni spoilaus!!)

No ensinnäkin tuo 94 EI tosiaankaan ole viimeinen luku (joka jäi pirun jännään kohtaan!!), toiseksi 94 luvussa siis ei olla vielä edes kunnolla alettu tappelemaan!! (lalalala -> odottaa innoissaan juuri näitä lukuja!!) Kolmanneksi FMA:n tuntien (pikemminkin Arakawan XD) lopusta tulee vähintään se 3 lukua kestävä jossei enemmänkin ja sitten näytetään kohtia jossa on tyyliin vuosi pari eteenpäin kaikesta tapahtuneesta ja yms. Mutta tämähän ei tietenkään ole varmaa!!

Okei peitin tuon että ei tule mitään spoilauksia… kun en halua saada sitten pahaa mieltä kun joku kirjoittaa että kiitos että spoilasit ja muuta vastaavaa mutta toivoisin että olisi edes joku arvio jollakin henkilöllä monta kirjaa niitä tulee??
Jos joku kysyy että minkä takia kyselen tälläista niin vastaus on aika hassunlainen sillä kun Fma:han alkoi arviolta n.3 vuotta sitten ilmestymään Suomessa, jos en väärin muista ja tuo FMA arviolta loppuisi 9.luokkani loppupuolella (olen nyt 8-luokalla!!) niin FMA olisi ilmestynyt koko yläasteeni käydyn ajan… Se olisi (ainakin omasta mielestäni) tosi siistiä 😆