Re: Fullmetal alchemist vol. 4 ikäraja + keskustelua ikärajoista

Home Forums Sekalaista Muut Ikärajat Re: Fullmetal alchemist vol. 4 ikäraja + keskustelua ikärajoista

#40666
Royai-Girl
Member

Olen melko varma, että joko kyseistä dvd:tä ei ole edes tarkastettu ja siihen on vain lätätty joku ikäraja tai sitten kyseessä on yksinkertaisesti puhdas virhe(tahdon kovin vakaasti uskoa tähän^^), mutta tarkoituksellisesti kukaan kyseiset jaksot läpi katsonut ei asettaisi niihin todellakaan läheskään noin korkeaa ikärajaa, se nyt on selvää.
Itselläni ei tullut dvd:n oston kanssa sen kummempia ongelmia, myyjä katsoi kyllä iikärajan ja naamastani näkee kyllä etten ole 18, mutta eipä sanonut sen kummempaa, joten tahdon uskoa että hänkin tiesi ettei dvd sisältäisi mitään sellaista ettei hän voisi myydä sitä minulle(tahdon taas uskoa että ihmiset ovat kilttejä, eivätkä vain liian laiskoja alkamaan tapella ikärajoista asiakkaiden kanssa).
Tiedän myös että monissa muissakin tämän tyyppisissä ja myöskin lasten leffoissa(kuin monissa muissakin dvd:issä, esim. kun ostin House-sarjan dvd:n niin sekin oli merkitty k-18 tuotteeksi) on ollut täysin vääriä ikärajoja. Siksi jaksan uskoa siihen että tämän tyyppisiä vahinkoja tapahtuu. ^^