Re: Fushigi Yuugi

Home Forums Manga Mangasarjat Fushigi Yuugi Re: Fushigi Yuugi

#49935
Shoe
Member

Parhaimpia shoujo sarjoja mitä tiedän. Luen tosin vain shounen sarjoja, mutta jotenkin kummallisesti FY päätyi hyllyyni.
Watasella on kyllä hieno käsiala, joka on luonnollisesti parantunut loppua kohden. Sarjan toisesta osasta, eli siinä, missä ei ole enää Nakagoa ym. on mielestäni noh, huonompi. Vaikken ekassa osassa sietänyt Yuita, tykkäsin silti enemmän aiemmasta. Tosin olihan toinen osakin hyvä. Ristiriitaista, eka osa oli parempi, kun kaikki hyypiöt olivat elossa, toinen osa oli parempi, koska siinä oli parempi juoni. Ristiriitaista, eikö. No oke, samanvertaisia.

Lempihahmojakin kertyi. Kuten esmes vaikka Hotohori. Kyseinen hyyppä oli ollut alusta asti mielestäni paras, ja toki Nuriko, Tasuki ja Chichiri. Tamasta en oikein välittänyt, koko ajan "Miaka, miksi?"- tyyliä. Ja edellämainittu tyllerökin oli yksi inhokkini, "Voih, Tamahome, auta"- tyyppi. Yök. Mitsukake ja Chiriko ovat olleet vain taustaa. Seiryun tähdistä suosikkini oli ylivoimaisesti Tomo! Ah, ihana. Nakagokin oli ihan hyvä, mutta silti surkea. Muut ovat olleet sitten ykshailee- hihhuleita.

Toisessa osassa olevat Miiru ja Ren olivat ärsytystasoa nostattavat tyypit. Eikä pääpahiksessa ole kehumista. Mutta se oli hyvä juttu, kun Keisukea näytettiin paljon enemmän kakkososassa kuin ykkösessä. Ja jos arvosana pitäisi antaa, se olisi kutakuinkin 9-, sillä siitä puuttui sitä jotain. ^^