Re: Guitar Hero World Tour

Home Forums Sekalaista Pelit Guitar Hero Re: Guitar Hero World Tour

#50682
reyrock
Member

omena wrote:

Riivinrauta wrote:

Ala-arvoinen peli verrattuna Rock Bandiin. Heti kun Rock Band julkaistiin, Guitar Heron tekijät veti OMFGit ja lanseerasi äkkiä vastaavan pelin. Biisilista on paljon huonompi kuin Rock Bandeissa.

Ei pahalla.

Rock Band on vaa bilepeli, jossa ei soittotaidol oo välii. GH:ssa pitää ees osuu! Rock Bandeis on huonommat kappaleet(joka on mielipide asia) ja riittää ku menee lähelle. Et taija hyvin osata pelata,vai?

Edit. Mäki hommaan sen metallican ku tykkään. Viel parempi jos on koko bändi siinäki.

Jos tällä tarkoitit,että nuotteja voi ottaa aiemmin kuin nuotti edes tulee kohdalle..Niin olet aika hakusessa..Soitappa Guitar hero 3:ssa joku biisi jos on paljon pulloffei nii voit ottaaa nittä paljon aiemmin ja vaikka pitää nuottia pohjassa vaikka nuotti tulisikin vasta sekunnin päästä -.-. Ja taas jos meinaat Guitar hero 2 verrata rock bandiin niin ne ovat suurin piirtein samalla lailla tehty Rock band 2 on vain paljon parempi. makuasiastahan lauluissa on kyse mutta imo Rb laulut on parempia kuin Gh. Ja tuo Rock bandissä ei soittotaidolla ole väliä..Odotan innolla kun vedät Constant Motion Fc:n. Verrataanpa… Rock bandin Constant Motion= Yksi ihminen mailmassa saanu FC:n.. Ja sit joku Through The Fire And Flames ~10FC..
Näistä päätelmistäni en ainakaan itse alkais sinun osassa sanomaan muille,että et taija hyvin osata pelata -.-