Re: Hese, Mäkkäri, ravintola vai oma kotikunnan grilli

Home Forums Sekalaista Muut Ravintolat Re: Hese, Mäkkäri, ravintola vai oma kotikunnan grilli

#44207
Blackbeard
Participant

Ei voi käsittää tota mäkkärien/hesejen käyttöä. Pari euroa satsaa päälle niin saa raflasta kunnon hyvää ruokaa, eikä tollasta rasva/suola/dippikastike tyylistä terveysherkkua. Kebab ja pizza sentään maistuvat hyvältä. Ei siis mäkkäreitä, vain ja ainoastaan jos pitää saada ruoka alle 5 minuutissa. Hampurilaispaikatkin on usein räkäsiä. En pistä mitään top-listaa, mutta ne paikat joissa useiten tulee syötyä;

Pancho Villa; Meksikolaistyyliin ja hampurilaisia. En sanonut että hampurilaisissa mitään vikaa on, mutta mäkkihamppareissa on. Panchossa sai aikanaan samaan hintaan (7e) kuin big mac-aterian "pienen" hampurilaisaterian, joka on isompi, parempi, kunnon paksu murea jauhelihapihvi, eikä mäkkärin kumipihvejä, jotka ovat mureita vain rasvassa pyörittämisen vuoksi. Täytettä on runsaasti, ranskalaiset hyviä eivät suolaan upotettuja ja ennen kaikkea paikan dipit ovat loistavia. Nykyään tosin hinta on annoksella noussut 9 euroon, mutta hintalaatu suhde on kohdallaan. Olen muuten huomannut, että panchoissa on eroa, Ideaparkin on kamala, Tammelan torin paras.

Pizza Kebab Drina; Paikkakunnan paras kebabmesta. Reilut annokset, rapeat ranskalaiset, hyvä liha ja maukas kastike. Sopuhintaan.

Lounasravintola Vanha Ike; vähän piilossa, hieman "räkänen" paikka, mutta ruoka (pihvit) ovat hyviä, ja vieläpä alle kympin. Tosin, kuten nimikertoo, lounasravintola ja täten ei iltaisin auki. Rekkakuskien ja muiden duunareiden vakiopaikkoja.